субота, 09 травня 2009 09:55

Блондинка Періс Хілтон використовує Google як щоденник (ФОТО)

Періс Хілтон, 28 років, доведеться заплатити $8,3 млн за провалену промо-кампанию її фільму 2006 року "Блондинка в шоколаді".

У фільмі Періс грала Вікторію Інгліш, президента престижного жіночого клубу "Гамма, Гамма, Гамма" у вигаданому університеті Південного Пляжу. Також вона була однією з продюсерів цієї стрічки.

На запитання адвокатів про дзвінки від її колег, Періс відповіла: "З моїм телефоном я ніколи не знаю, тому що я постійно гублю його. Напевно, кожні два тижні я купую собі новий телефон".

Адвокат запитав у зірки, чи має вона діловий щоденник.

Періс Хілтон відповіла, що використовує замість записника інтернет. Вона вводить своє ім"я у Google і відразу дізнається, де мусить бути.

Протягом попереднього слухання справи, адвокат блондинки Майкл Вайнштейн повідомив: "Вона найзайнятіша людина на світі".

Коли мова йшла про її відповідальність як виконавчого продюсеру "Блондинки в шоколаді" Періс сказала: "Я точно не знаю, чим займається продюсер....але... Я не знаю, я думала, що достатньо "кльових" людей в титрах".

Зірка заперечує будь-яке правопорушення і стверджує, що вона просувала фільм за кожної можливості.

Періс сказала: "Будь-яку можливість, яку я отримувала, будь-який червоний килим, будь-яку статтю в пресі, я використовувала, щоб сказати: "О, мій новий фільм, він буде дуже сексуальним, дійсно гарячим. Ви знаєте, я робила найкраще, що могла".

Повторне засідання призначене на 8 червня. Фільм зібрав тільки $1.5 мільйонів по всьому світу.

За матеріалом Dailymail.co.uk

Зараз ви читаєте новину «Блондинка Періс Хілтон використовує Google як щоденник (ФОТО) ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути