четвер, 08 листопада 2018 22:25

Зірка "Голос.Діти" екранізувала особисту драму
6

Зірка проекту "Голос. Діти" Вероніка Коваленко екранізувала особисту трагедію.

Вероніка Коваленко презентувала кліп на україномовний трек "До тебе".

У дебютному кліпі артистка з'явилася в новому образі. Максимально аскетична атмосфера, ніяких вигадливих суконь, бляклі кольору сепії вигорілих фотографій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дитяче Євробачення-2018: учасниця від України збирає гроші на конкурс

Саме цей процес психіки зобразила режисер кліпу Олена Ткаченко.

Артистка поділилася, що щирі почуття завжди інтенсивні. Особливо - у підлітка. У момент зйомок Вероніка згадувала деяких важливих для неї людей.

"Коли ми любимо, щиро віддаємо найдорожче, що у нас є - частинки нашого серця. А коли кохана людина йде, забравши з собою осколки душі, це з кров'ю видирає частини нашого серця. Щоб полегшити страждання, ми занурюємося в минуле, і знову і знову намагаємося переконати себе, що реальність - це тривожний сон, який ось-ось закінчиться. Так хочеться відмотати плівку всього на день назад, щоб все скасувати ", - ділиться Вероніка Коваленко.

Відео знято одним кадром і без монтажних склеєних - непросте завдання для роботи. За словами режисера, суть прийому - передати, як непідконтрольні емоції живуть своїм життям: ними неможливо опанувати, їх не можна порізати на кадри і дублі. Вони яскравіше реальності.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Голос.Діти" екранізувала особисту драму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути