Ексклюзиви
неділя, 19 квітня 2015 09:25

Зірка "Величного століття" не приховує, що робила пластичну операцію

Автор: vk.com
 

Зірка "Величного століття", яка зігрла роль Валіде Султан, Небаґат Чехре, зізналась що робила пластичні операції. Ще у 15 років акторка виграла конкурс краси Міс Туреччина, тому вважає зовнішність інструментом для роботи, про це вона розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Здоровий спосіб життя дається взнаки: я рано лягаю спати, ретельно стежу за своїм харчуванням. Тут немає нічого соромитися, я робила пластику обличчя декілька років тому, робила корекцію навколо губ. Обличчя мій головний інструмент і від ньог залежить моє творче майбутнє", - говорить акторка.

Зірка зазначила, що продовжує спілкуватися з акторами з серіалу про Роксолану.

"Кіносвіт у Туреччині доволі обмежений, інколи ми перетинаємося на студіях чи зйомках, я рад бачити своїх колег, ми зробили велику справу, якщо нас знають навіть в Україні", - сказала зірка.

Нагадаємо, родичка Роксолани турецька телеведуча Роксан Кунтер відмовилась зніматися у серіалі "Величне століття" через постільні сцени.

"Коли "Величне століття" тільки вийшло на екрани у Туреччині, мої тітки були розлючені і засмучені, вони вимагали щоб автори серіалу визнали, що це не історична документальна правда, а художній фільм, коли це всім стало зрозуміло, то вони заспокоїлися, - говорить Роксан Кунтер і додає, що і сама отримувала пропозицію зіграти головну роль у проекті, - це була ідея продюсера серіалу, він влаштував мені кінопроби на цю роль, але я тоді сказала, що через моє коріння та родину у мене є певні правила щодо зйомок: для мене були абсолютні неприйнятні інтимні сцени. Тож ми обопільно дійшли висновку, що ця роль не для мне, як творцям не хотілося, щоб Роксолану зіграла її родичка. Але коли я подивилась як з цією роллю впоралася Мер'єм Узерлі - я остаточно зрозуміла, що вона ідеально втілила цю героїню, я б так не змогла".

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Величного століття" не приховує, що робила пластичну операцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути