вівторок, 05 липня 2022 14:40

Спецтема: Війна Росії проти України

Зібров емоційно висловився про родичів із РФ і Криму: "Вони там зашорені"

Зібров емоційно висловився про родичів із РФ і Криму: "Вони там зашорені"
Співак Павло Зібров емоційно висловився про родичів з Росії і Криму. Фото: instagram.com/pavlo_zibrov

Народний артист Павло Зібров має родичів і в Росії, і в окупованому Криму. Однак із ними він не спілкується.

За словами виконавця, ті нібито все усвідомлюють. Однак йому стверджують, що від них нічого не залежить і змінити нічого вони не зможуть. Цим поділився в інтерв'ю програмі "Зірковий шлях".

Родичі Зіброва по батьківській лінії живуть у Воронезькій і Курській областях Російської Федерації. Однак після 24 лютого для співака їх не існує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Піар на темі розлучення і дітей – ексдружина Остапчука прокоментувала заяви ведучого

"У мене немає родичів тепер, все. З ними тяжко розмовляти. Йде такий інформаційний смітник стільки років у Росії, що марно з ними про щось говорити. Їх нічим не здивуєш, не розкажеш їм про наші біди. Вони там зашорені і хай варяться у своєму котлі", – заявив Зібров.

Після чотирьох місяців російської агресії рідня нібито намагається йому додзвонитися. Але він просто не бере слухавку, бо вони поводяться, як "стадо баранів".

"Я зрозумів, що нервова система не витримає, і ми почнемо одне на одного матами. Що вони мені нормально скажуть? Нічого! Їх покарає Господь Бог, тому що вони мовчать і кажуть: "А що від нас залежить?" І так мільйони людей кажуть: "Від нас нічого не залежить". Якщо ви мовчите – то ви стадо баранів просто. І вас поріжуть", – емоційно висловився співак.

Зібров зізнався, що плакав через зраду колеги Таїсії Повалій. Виконавиця живе в країні-агресорці Росії та продовжує замовчувати війну проти України. За його словами, він дуже засмутився через її виступ у Кремлі на концерті до Дня перемоги. Наголосив, що це сором. Зібров заявив, що зірку вже викреслив народ України і вона перестала бути українською співачкою. Також він переконаний, що все повернеться бумерангом.

Зараз ви читаєте новину «Зібров емоційно висловився про родичів із РФ і Криму: "Вони там зашорені"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути