вівторок, 05 липня 2022 11:40

Піар на темі розлучення і дітей – ексдружина Остапчука прокоментувала заяви ведучого
5

Скандал між ведучим Володимир Остапчуком і його колишньою дружиною Оленою Войченко набирає обертів. Цього разу жінка відповіла на заяви екскоханого про брата-"бандита".

Остапчук розповів раніше, що Войченко має проблеми із законом у Сполучених Штатах, а її брат займався бандитизмом. Ексдружина шоумена відреагувала на його заяви в інтерв'ю журналістці Аліні Доротюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шакіра готується до судових розбірок зі зрадником Піке – ЗМІ

За словами Остапчука, брат колишньої був одним з організаторів кримінальної банди в Умані. А Войченко з батьками переховували його. Однак жінка звинуватила ведучого в перекручуванні фактів і розповіла свою версію.

Ексдружина Володимира Остапчука Олена Войченко відповіла на заяви екскоханого про брата-"бандита"
Фото: instagram.com/olenavoychenko
Скандал між ведучим Володимир Остапчуком і його колишньою дружиною Оленою Войченко набирає обертів
Ексдружина шоумена відреагувала на заяви Остапчука
Ексдружина шоумена відреагувала на заяви Остапчука
Ексдружина шоумена відреагувала на заяви Остапчука

Вона заявила, що шоумен оббрехав її та її сім'ю. Зауважила, що хоч Остапчук і згадав про її брата-"бандита", але забув уточнити: ведучий не спілкується з ним уже 10 років. Войченко впевнена, що Остапчук піариться на темі їхнього розлучення і дітей.

"Я глибоко обурена і засмучена тим, що ти тероризуєш моїх рідних, оббріхуєш їх і мене. Я вимагаю це припинити. А також знову здивована тим, настільки низько ти падаєш. І я вкотре прошу, вже навіть вимагаю – припинити піаритися на темі розлучення і дітей", – наголосила ексдружина Остапчука.

Остапчук зізнався, що востаннє бачив дітей у перший тиждень війни. За його словами, колишня дружина Олена Войченко не дозволяє їм спілкуватися. Зараз діти Остапчука - Еван та Емілія - перебувають у канадському Торонто. Ведучий пригадав, що 24 лютого о 5:00 зателефонував ексдружині і сказав, щоб вони виїжджали. Або ж їхати збирався він до дітей.

Зараз ви читаєте новину «Піар на темі розлучення і дітей – ексдружина Остапчука прокоментувала заяви ведучого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути