понеділок, 04 липня 2022 18:52

Шакіра готується до судових розбірок зі зрадником Піке – ЗМІ
5

Колумбійська співачка Шакіра планує вести судову війну з іспанським футболістом Жераром Піке. Колишня пара не домовилася щодо опіки над спільними дітьми – Сашею та Міланом.

Зокрема, спортсмен не дозволяє екскоханій переїхати з дітьми до Маямі. Про це дізналося видання Informalia від інсайдерів, передає Marca.

За даними джерел, виконавиця розлючена такою позицією зрадника. Шакіра навіть погрожує оприлюднити певну інформацію, яка завдасть шкоди іміджу футболіста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білик розповіла про екскоханого Дікусара: "Діма саме в тій частині, де воєнні дії"

"Вона усвідомила, що не знала чоловіка, з яким жила. Вона не зупиниться. Її не здивувало те, що Піке скакав у гречку. Але вона ніколи не думала, що він був невірний їй із першого ж року знайомства", – повідомив інсайдер.

Колумбійська співачка Шакіра планує вести судову війни з іспанським футболістом Жераром Піке
Фото: instagram.com/3gerardpique
Колумбійська співачка Шакіра планує вести судову війни з іспанським футболістом Жераром Піке
Колишня пара не домовилася щодо опіки над спільними дітьми – Сашею та Міланом
Колишня пара не домовилася щодо опіки над спільними дітьми – Сашею та Міланом
Спортсмен не дозволяє екскоханій переїхати з дітьми до Маямі

Однією з причин, чому Шакіра планує перебратися з Іспанії до США, є те, що вона не хоче жити поряд із колишнім і його родиною.

Своєю поведінкою, за словами джерела видання, Піке "нажив собі небажаного ворога". Спортсмен усвідомлює, наскільки скандал може зіпсувати його репутацію. Артистка ж із адвокатами готується до судових розбірок.

Колумбійська співачка Шакіра на початку червня розлучилася з цивільним чоловіком – іспанським футболістом Жераром Піке. Їхні стосунки тривали 11 років.

Причиною розриву стали численні зради футболіста. Він закрутив роман із матір'ю свого 17-річного одноклубника Пабло Гаві, пише іспанське видання El Periodico. Нібито Шакіра "упіймала" футболіста на гарячому – у ліжку з іншою.

Шакіра й Піке познайомилися 2010 року напередодні Кубка світу з футболу в ПАР. Жерар узяв участь у зйомках кліпу співачки. За рік пара заявила про стосунки. Офіційного шлюбу не було. У них двоє синів – 9-річний Мілан та 6-річний Саша.

Піке молодший за Шакіру на 10 років.

Зараз ви читаєте новину «Шакіра готується до судових розбірок зі зрадником Піке – ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути