субота, 02 липня 2022 11:00

Спецтема: Війна Росії проти України

"Сиділи і плакали від того сорому" – Зібров висловився про зрадницю Повалій

Народний артист Павло Зібров зізнався, що плакав через зраду колеги Таїсії Повалій. Виконавиця живе в країні-агресорці Росії та продовжує замовчувати війну проти України.

За його словами, він дуже засмутився через її виступ у Кремлі на концерті до Дня перемоги. Наголосив, що це сором, в інтерв'ю програмі "Зірковий шлях".

Зібров заявив, що зірку вже викреслив народ України і вона перестала бути українською співачкою. Також він переконаний, що все повернеться бумерангом.

Автор: колаж Gazeta.ua
  Народний артист Павло Зібров зізнався, що плакав через зраду колеги Таїсії Повалій
Народний артист Павло Зібров зізнався, що плакав через зраду колеги Таїсії Повалій

Знаменитість вважає, що кремлівській владі вигідно мати народну артистку України й депутатку Верховної Ради від "Партії регіонів" і показувати росіянам, що вона підтримує саме їх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ротару, яка мовчить про війну в Україні, відреагувала на теракт у Кременчуку

"Ми сиділи та плакали просто від того сорому. Її там підгодували просто. Вона давно там, її нічого не з'єднує з Україною. Бумеранг повернеться, Повалій, ти не українська співачка! Все, тебе викреслили радіо та телебачення, тебе український народ викинув зі свого серця. І ти це заслужила. Ти доросла. Разом зі своїм Ігорьком Ліхутою ти зробила вибір", – заявив він.

Також Зібров підкреслив, що зовсім не хоче говорити про Повалій. Зазначив, що для нього та всієї його родини співачки немає.

Артист переконаний, що з такими, як Повалій, треба ставити питання "руба": насамперед забрати звання народної артистки України та відібрати український паспорт.

Виконавиця Таїсія Повалій, яка досі мовчить про російську агресію проти України, розважала росіян 9 травня. Вона виконала "Пісню про рушник" на концерті, що транслював пропагандистський телеканал "Россия 1". До того ж, на заході в Москві, приуроченому до Дня перемоги, співала українською.

Зараз ви читаєте новину «"Сиділи і плакали від того сорому" – Зібров висловився про зрадницю Повалій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути