пʼятниця, 22 вересня 2017 22:55

Жерар Піке спростував чутки про розставання з Шакірою

Жерар Піке спростував чутки про розставання з Шакірою
Шакіра та Жерар Піке разом

Футболіст Жерар Піке спростував всі чутки про розлучення зі співачкою Шакірою.

У своєму інстаграмі, чоловік виставив фотографію в історію, де зі спини зображені його діти і дружина Шакіра. Мілан і Саша обіймають маму. Фотографію він підписав, "# неділя Сімейний час!". Таким чином, футболіст запевнив фанатів, що тепер у них все в порядку і вони весело проводять вільний час разом.

Виконавиця вважає, що сім'я - це найважливіше в житті, заради чого доводиться приносити жертви.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Весілля століття": Мессі одружився на матері своїх дітей

"Ми намагаємося робити один для одного все, що можемо. Між нами багато любові, це основа для будь-якої сім'ї. Сім'я - найважливіше для мене в цьому житті. Відпочинок другорядний.", - зізнається співачка.

Тим більше, співачка розповіла, що живить найсильніші почуття до свого обранця і вважає його "найніжнішим і турботливим чоловіком з усіх, що зустрічалися в житті". Піке завжди підтримує свою дружину.

"Він підтримує мене у всьому. Музика - важлива частина мого життя, так само, як і для нього важливий футбол. Ми обговорюємо один з одним кожен аспект нашого життя, і роботу в тому числі." - каже Шакіра.

Під час недавнього футбольного матчу, папараці зняли непристойний жест, який Жерар адресував своїй начебто дружині. Футболіст показує два пальці на обох руках на честь дня народження, який у них з Шакірою в один день. Нещодавно Піке показав на одній руці середній палець в матчі між "Барселоною" і "Еспаньолом". Раніше співачку Шакіру помітили під час свого відходу з будинку футболіста разом з дітьми.

Вперше пара зустрілася в 2010 році перед Чемпіонатом світу з футболу в ПАР. Співачка тоді виконувала гімн африканського Мундіалю - пісню Waka waka: Time for Africa, а Жерар взяв участь в зйомках одного з її кліпів. Уже в березні наступного року дівчина виставила фото зі своїм коханим в соціальних мережах, таким чином офіційно заявивши про відносини. Підписала вона її "Я представляю вам моє сонечко". У 2012-му році громадськість дізналася про те, що пара чекає дитину. Мілан Мебарак Піке народився 22 січня 2013-го. У вересні 2014 го співачка знову завагітніла. Їх другий син - Саша - з'явився на світ у січні 2015 го.

Зараз ви читаєте новину «Жерар Піке спростував чутки про розставання з Шакірою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути