середа, 02 січня 2019 11:14

Дружина Володимира Зеленського відвідала прем'єру чоловіка
5

Володимир Зеленський з дружиною Оленою
Фото: Instagram
Володимир Зеленський з дружиною Оленою
Володимир Зеленський з дружиною Оленою
Володимир Зеленський з дружиною Оленою
Володимир Зеленський з дружиною Оленою

Український шоумен, засновник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський вважає за краще не виставляти на показ сімейне життя. Проте за кілька днів до заяви про висунення в президенти України, в мережі Instagram, в офіційній групі актора, з'явилося його фото з дружиною Оленою Кіяшко.

Разом вони відвідали передпрем'єрний показ фільму "Я, Ти, Він, Вона" у Києві. Пара разом ще з студентських років. Родом з одного міста - Кривого Рогу. Навчались в паралельних класах, але зустрічатись почали на першому курсі. Володимир побачив Олену на вулиці, і одразу ж вигадав причину, щоб та дала йому свій номер телефону - взяв у неї на прокат касету фільму "Основний інстинкт".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський йде у президенти

2003 року пара одружилася. Виховують дочку 13-річну Сашу й сина Кирила, 8 років. Хоча за освітою Олена - архітектор, а Володимир - юрист, обоє за фахом не працювали. Дружина Володимира Зеленського одна з авторів текстів студії "Квартал 95".

Комік Володимир Зеленський, який заявив що йде у президенти, створив власний сайт, де закликає приєднуватися до його команди.

У мережі з'явився сайт ze2019.com зі слоганом "Я - іду, ти зі мною? Зе! команда".

Зараз ви читаєте новину «Дружина Володимира Зеленського відвідала прем'єру чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути