пʼятниця, 16 вересня 2022 12:38

"Зателефонував і дуже довго мовчав"– зірка серіалу "Папік" назвала єдиного актора з РФ, який набрав її після 24 лютого

Українська акторка Дар'я Петрожицька, відома за роллю у серіалі "Папік", розповіла, хто з російських колег телефонував їй після повномасштабного вторгнення Росії.

На дзвінок наважився лише Дмитро Бєлякін, але він важко підбирав слова і діалог в акторів не зав'язався. Про це українка розповіла Аліні Доротюк на YouTube.

Акторка зізналася, що не ділить росіян на "хороших" і "поганих". Для неї всі громадяни Росії винні у звірствах, які переживають українці. Не змінилася думка Петрожицької й після розмови з Бєлякіним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дар'я Петрожицька відверто розказала про сварки з коханим: "Винні обоє"

Автор: kino-teatr.ru
  Дмитро Бєлякін – єдиний з російських акторів, хто зателефонував українській колезі Дар'ї Петрожицькій після 24 лютого
Дмитро Бєлякін – єдиний з російських акторів, хто зателефонував українській колезі Дар'ї Петрожицькій після 24 лютого

"Рівно одна людина. Один актор російський зателефонував. Бєлякін. Він десь на третій день війни зателефонував і дуже довго мовчав", – розповіла Петрожицька.

Росіянин сказав, що йому соромно і він не може підібрати слів, проте акторка поставилася зі скепсисом до дзвінка колеги.

"Я сказала: "Якщо не знаєш, то не кажи". Після цього більше ніхто. І навіть колишній", – додала вона, натякаючи на свого ексбойфренда з Росії Іллю Дєніскіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дар'я Петрожицька відверто розказала про сварки з коханим: "Винні обоє"

Раніше Дар'я Петрожицька розповіла про проблеми зі здоров'ям. На початку повномасштабного російського вторгнення в Україну зірка поїхала жити до бойфренда.

Петрожицька переживає сильний стрес: у неї траплялися нервові зриви. Окрім того, акторка двічі потрапляла до лікарні. Уперше це сталося, коли Петрожицька знепритомніла в торговельному центрі. Акторку до лікарні відвезла "швидка".

Зараз ви читаєте новину «"Зателефонував і дуже довго мовчав"– зірка серіалу "Папік" назвала єдиного актора з РФ, який набрав її після 24 лютого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути