понеділок, 21 січня 2013 17:19

Жанна Бадоєва замовляє собі на дівич-вечір стриптизера

Жанна Бадоєва замовляє собі на дівич-вечір стриптизера
За словами телеведучої, весілля готується більше для друзів Фото: lichnosti.net

Наречений Жанни Бадоєвої Сергій Бабенко ставав на одне коліно під час пропозиції руки і серця. Про це телеведуча розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Увечері встав на коліно, говорить: "Це тобі! Чи будеш ти моєю дружиною?". Кажу: "Звичайно буду". Наділи каблучку, сказали "Ура" ну і все", - зазначила вона.

Весілля закохані планують провести в Лас-Вегасі.

"У мене вже третій шлюб. Мені всі ці формальності, всі ці печатки, усі ці моменти - мені вже трошки це смішно. Якщо це можна зробити швидко, то я буду робити це швидко. Навіщо мені треба стояти в черзі, чекати, заповнювати ці папери. Не хочу! Хочу прийти, розписатися і бути спокійною", - підкреслила вона.

Якщо закохані одружаться в Лас-Вегасі, шлюб в Україні дійсним не буде. Незважаючи на це, тут вони розписуватися не будуть.

"Але наш шлюб там теж, щоб він вважався дійсним, потрібно багато заповнювати паперів. Тож тут не зрозуміло де що є дійсним", - зазначила Жанна.

За словами Бадоєвої, весілля готується практично тільки для дітей.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Жанні Бадоєвій вдягнули обручку на палець

"Лоліта сказала, що вона з подругами домовилася, що вона кидає пелюстки троянд. Вона хоче все, тому ми приречені на те, щоб робити це весілля. Це буде саме вечірка друзів. Я думаю, що ми це робимо навіть більше для них, щоб зібрати і нарешті всіх побачити, повеселитися. А всі інші формальності мені не дуже цікаві. Якщо тільки це в гумористичній формі", - зазначила телеведуча.

За словами Жанни, в неї обов'язково буде дівич-вечір.

"Ось це обов'язкова умова. Більш того, я вже дала завдання моїй дружці. Вона вже повинна думати з приводу дівич-вечора. Ось це обов'язково", - підкреслила Бадоєва, зазначивши, що сподівається на присутність стриптизера на дівич-вечорі.

Зараз ви читаєте новину «Жанна Бадоєва замовляє собі на дівич-вечір стриптизера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути