Ексклюзиви
середа, 19 грудня 2012 00:40

Бадоєву в Нью-Йорку вразили хмарочоси

Бадоєву в Нью-Йорку вразили хмарочоси

Телеведуча Жанна Бадоєва, яка об'їздила більш як півсотні країн, була вражена великою щільністю хмарочосів в Нью-Йорку. Про це вона розповіла в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Пам'ятаю, як прилетіла в Нью-Йорк о другій ночі і не заносячи чемоданів в готель пішла на Манхетен. Там майже нікого не було, але лавочка із ход-догами і кавою була відкрита. Насправді їжа в Америці огидна і після чотирьох днів я готова почати голодування. Там не то що поправляєшся, а пухнеш. Не пам'ятаю, скільки там набрала. Але яким Нью-Йорк я уявляла собі з дитинстві таким він і був. Такий же красивий, як у фільмах. Але мене найбільше вразила величезна щільність хмарочосів на Манхетені. Щоб побачити небо, недостатньо просто підняти голову вверх - треба лягти на землю. В Нью-Йорку не піднімалась на жоден. Була лише на найвищому хмарочосі в світі — в Дубаї. На 124 поверх виїхали за хвилину. Цифри на табло змінюються настільки швидко, що неможливо навіть помітити. Страшно не було і не нудило", - зізнається Бадоєва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жанна Бадоєва з бойфрендом відправились до Литви

В Америці на неї посеред ночі ніхто не звертав уваги.

"Американці взагалі ні на кого не реагують. Пам'ятаю, як ми з Аланом одружувались в Лос-Анджелесі і я гуляла по місту у фаті, на мене навіть і не глянули. Хоч голим пройдись — ніхто не помітить. Всі ходять такі напівбожевільні. В нас на таких пальцем тикають", - зауважує Жанна.

Зараз ви читаєте новину «Бадоєву в Нью-Йорку вразили хмарочоси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути