Ексклюзиви
вівторок, 29 грудня 2020 18:29

"За лаштунками в плавках". Шоптенко розповіла про незвичайний Новий рік

"За лаштунками в плавках". Шоптенко розповіла про незвичайний Новий рік
У новорічну ніч з танцюристкою стався курйоз. Фото: instagram.com/alena_shoptenko

Хореографиня Олена Шоптенко поділилася спогадами про найнезвичніший Новий рік. Коли ще працював її з Дмитром Дікусаром балет "Китч", вона виступала в новорічну ніч. Під час цього з нею стався курйоз, який вона запам'ятала.

Про цей випадок танцюристка розповіла під час зйомок шоу "Де логіка", що покаже "Новий канал" навесні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За рік майже $7 млн. Forbes назвав найвисокооплачуванішого артиста України

"Пам'ятаю, що концерт проходив у якомусь дуже крутому столичному клубі. Один з номерів у нас був жіночий. Вийшло так, що він йшов у стик з іншою постановкою, ще програма затримувалася. І ось ми відтанцювали 1 номер, а потім 5 дівчат, і я серед них, мали дуже швидко по черзі переодягнутися для наступного танцю. Але якраз у цей момент почався бій курантів. Добре пам'ятаю, як усі встигли переодягнутися й вийти на сцену, а я остання стояла за лаштунками в танцювальних плавках і корсеті (елемент костюма). Завмерла в такому вигляді, зустріла Новий рік, загадала бажання і почала переодягатися далі. Ну, уявіть собі картину – на сцені стоять яскраві дівчата в гарних сукнях із запаленими бенгальськими вогнями, співають Happy New Year, в усіх щастя і веселощі, а я стою за лаштунками у плавках", - поділилася Шоптенко.

21 грудня українська танцівниця Олена Шоптенко відзначила 33-й день народження. З нагоди свята вона запостила у Instagram красиву світлину, зроблену у приватному будинку біля лісу.

Зараз ви читаєте новину «"За лаштунками в плавках". Шоптенко розповіла про незвичайний Новий рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути