понеділок, 21 грудня 2020 23:47

"Мій 33-й рік життя буде набагато кращим": Олена Шоптенко відсвяткувала день народження
4

Олена Шоптенко відзначила 33-й  день народження
Фото: instagram.com/alena_shoptenko
Олена Шоптенко відзначила 33-й  день народження
Олена Шоптенко відзначила 33-й  день народження
Олена Шоптенко відзначила 33-й  день народження

Сьогодні, 21 грудня, українська танцівниця Олена Шоптенко відзначила 33-й день народження. З нагоди свята вона запостила у Instagram красиву світлину, зроблену у приватному будинку біля лісу.

На фото Шоптенко позує в сукні бежевого кольору, що вдало підкреслила її фігуру.

"Зізнаюся вам, з величезною радістю закінчую свій 32-й рік життя, оскільки він був дійсно складним не лише через коронавірус, а й всього, що з нього випливає. Цей рік був для мене сповнений випробуваннями і усвідомленнями, потрясіннями і переживаннями. І це все точно трохи змінило мене", - написала іменинниця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Готуються до Різдва: відомі моделі похвалились спокусливими світлинами біля ялинок

Шоптенко зізналася, що щоразу у день свого народження вона записує тезу, яку приніс їй рік, що минув і яка стане черговим поповненням до "скарбнички" дорослішання.

"І цього разу вона така: "неможливо щось змінити, не розпочавши з себе". Все, що зовні залежить від того, що всередині. І замість того, щоб боротися з вітряними млинами, краще боротися зі своїми страхами і комплексами. Так от мій 33 рік життя буде набагато кращим за 32-й, тому що таким я його зроблю сама", - наголосила танцівниця.

Цього року під час участі у проєкті "Танці з зірками" Олена Шоптенко та її партнер Олег Винник заразилися коронавірусом. Артисти пропустили декілька ефірів через хворобу, тому їх було дискваліфіковано.
Зараз ви читаєте новину «"Мій 33-й рік життя буде набагато кращим": Олена Шоптенко відсвяткувала день народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути