понеділок, 09 квітня 2012 16:01

Юлія Кавтарадзе танцювала для чоловіка стриптиз

Юлія Кавтарадзе танцювала для чоловіка стриптиз
Співачка ходила на еротичні танці Фото: tabloid.pravda.com.ua

Весілля Юлії Кавтарадзе було дуже тихим і сімейним. Про це колишня учасниця групи "NikitA" розповіла Каті Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН. Нагадаємо, про те, що співачка вийшла заміж, стало відомо зовсім нещодавно. Юлія більше року приховувала цей факт.

"Було дуже спокійно, сімейно. Були запрошені тільки родичі обох сторін. Все за правилами: красива біла сукня, розпис - все це було. Але нікого зайвого", - зазначила співачка.

На припущення ведучої про те, що Кавтарадзе приховувала факт весілля через умови контракту, Юлія зізналася: "У мене в контракті не було такого, що я не маю права виходити заміж".

"Юрій Нікітін не знав про це, не знав про це абсолютно ніхто, крім моєї мами, тата, бабусі, дідуся і власне мого чоловіка", - додала вона.

Між тим, за словами дівчини, чоловік лояльно ставився до її провокаційних образів і роздягання на публіці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юлія Кавтарадзе планує народити другу дитину

"Можливо він не хотів, можливо у нього були в мріях думки про те, що я коли-небудь перестану це робити, але він ніколи мені не забороняв нічого", - підкреслила вона.

Крім того співачка зізналася, що танцювала для чоловіка стриптиз.

"Мені дуже не вистачало цієї сцени і я в якийсь період пішла на безумно гарні еротичні танці, тобто стриптиз на жердині. Я дуже довго просила його поставити у нас вдома жердину, але не хотіли псувати інтер'єр. Але я показала йому пару па еротичних", - зазначила Кавтарадзе.

Зараз ви читаєте новину «Юлія Кавтарадзе танцювала для чоловіка стриптиз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути