середа, 28 березня 2012 16:27

Хефнер пропонував Юлії Кавтарадзе стати дівчиною місяця в "Плейбої"

Хефнер пропонував Юлії Кавтарадзе стати дівчиною місяця в "Плейбої"
Співачка хоче народити хлопчика Фото: news.tut.ua

26-річна екс-солістка групи "Нікіта" Юлія Кавтарадзе рік тому вийшла заміж. Про це вона розповіла лише зараз в коментарі Gazeta.ua.

"Я не афішувала, бо це був би стрес для мого чоловіка. Він людина непублічна. Звуть Андрій. Йому 38 років. Має свій будівельний бізнес. Це було торік, але я не пам'ятаю дати. В мене на той момент в житті було стільки подій, і кар'єра закінчувалась в групі, тому я не пам'ятаю. На мені була біла сукня, фата — все як треба. Єдине, в чому хочу всіх запевнити, я пішла з групи не тому, що мені хтось заборонив виступати, а тому що сама захотіла. А чоловік проти не був. Як кажуть: "Брали те, що бачили". Хочемо другу дитину, сина. Але Маргарита має ще трошки підрости. Їй зараз тільки чотири роки", - зауважила Юлія.

Рік тому дівчина пішла з групи "Нікіта", де співала разом з Дашою Астаф'євою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юлія Кавтарадзе планує народити другу дитину

"Я пішла, бо всі ці роздягання зайшли надто далеко. Вийти на сцену в купальнику — не проблема, шокувати когось якимось вбранням - та хоч кожен день, як за хлібом. Але все-таки є якась межа. Жінка має залишатись загадкою, типу як прикрита за якоюсь ширмою, щоб її хотілося розглядати. Може, хтось тепер скаже: "Та жопою покрутила, а тепер каже, що вона не така". Але якщо прослідкувати мою кар'єру в "Нікіті", то оголеною я знялася лише раз, коли була вагітна. І то не очікувала, що це буде виглядати саме так. Звичайно, я цим нічого не могла вже зробити. Потім постійно відмовлялася. Навіть не захотіла бути дівчиною місяця в "Плейбої", хоча Г'ю Хефнер мені пропонував", - запевнила екс-Нікіта.

Зараз ви читаєте новину «Хефнер пропонував Юлії Кавтарадзе стати дівчиною місяця в "Плейбої"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути