четвер, 15 березня 2012 13:30

Юлія Кавтарадзе планує народити другу дитину

Юлія Кавтарадзе планує народити другу дитину

Дочка співачки Юлії Кавтарадзе Маргарита носить мамине дівоче прізвище. В її свідоцтві про народження батько відсутній. Хоча його вона знає і іноді з ним бачиться. Сама співачка про нього говорити не любить і зустрічі з ним уникає, повідомляє ТСН.

"Якщо він хоче бачитися з Маргаритою, він зв'язується з бабусею, моєю мамою, і вони домовляються. Більше ми з ним не спілкуємося", - розповіла співачка програмі "ТСН.Особливе".

Вони розійшлися, коли Маргариті був лише рік. Цей період Юлія згадує з жахом. Мати-одиначка тоді співала у гурті NikitA і працювала з ранку до ночі.

"Я вважалася матір'ю-одиначкою. Знала, що за неї відповідаю я в будь-якому випадку. Графік звичайно був складний. Бачила тільки або коли вона спить, або коли вона тільки прокинулася, а я як раз приїхала і лягаю спати. Було дуже важко", - підкреслила Юлія.

Тепер життя у співачки змінилось. Юля одружилася і у Маргарити з'явився новий тато.

"Не до кінця розуміє, чому у неї два тата. Поки їй чотири роки, я думаю, вона підросте... Називає його і татом, і Андрійком називає. Він шалено її любить", - наголосила Кавтарадзе.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Юлія Кавтарадзе з "Нікіти" купалася зі скатами на Бора-Бора

Юлія з дочкою люблять розмірковувати над тим, ким стане Маргарита, коли виросте.

"Мені радять: "Давай швиденько веди її в модельне агентство". Можливо навіть якби зараз віддати її на якийсь час в модельне агентство, то це не надовго. Потім я би зробила перерву якусь і може бути продовжила трошки пізніше. Все таки щоб дитину не занесло, щоб не почалася зіркова хвороба", - зауважила вона.

Крім того, співачка зізналась, що планує народити другу дитину.

"Ми насправді хочемо, щоб Маргарита ще трохи підросла і буде у нас братик або сестричка", - зізналась Юлія.

Зараз ви читаєте новину «Юлія Кавтарадзе планує народити другу дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути