пʼятниця, 03 липня 2015 11:16

Волочкова розсунула ноги в мікробікні

Автор: Соціальні мережі
 

Анастасія Волочкова знову виклала фото, на якому хизується своєю розтяжкою, але цього разу зірка приголомшила прихильників вбранням, в якому позує. На знімку Волочоква розсунула ноги у червоному мікробікіні.

Фоловери розкритикували такий образ балерини

Читайте також: Басков подарував Волочковій розкішний білий рояль

"Це зайве ..."

"Молодець !!!! Розсовувати ноги у Насті талант !!!"

"Жесть. Ці труси", - пишуть прихильники Волочкової.

Нагадаємо, раніше балерина не раз хизувалась принадами на своїй сторінці у соціальній мережі і зазначала, що якщо Кім Кардаш'ян та інші селебріті дозволяють собі провокативний одяг, то чому вона не може це робити.

"Ось так зірки шоу бізнесу виходять у світ .. А багато хто вже засуджують мої невинні пляжні фото мальдівського відпочинку ... Причому НА МОЇЙ особистій сторінці ..... ? Кому не подобається-проходьте повз, не помічаючи і не тиражуючи !!! А мені ці жінки подобаються", - підписала фото Волочкова, на якому зображені зірки у "голих сукнях" на нещодавньому вечорі Met Gala 2015. Серед красунь на фото була і Кім Кардаш'ян, яка з'явилась на балу у "голій" білій сукні.

Читайте також: Анастасія Волочкова на Мальдівах принади прикриває крихітними бікіні

Раніше балерина відпочивала на Мальдивах і хизуавлася відвертими фото, на яких позує топлес на своїй сторінці у соціальній мережі.

Зараз ви читаєте новину «Волочкова розсунула ноги в мікробікні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути