вівторок, 05 травня 2015 14:31

Анастасія Волочкова на Мальдівах принади прикриває крихітними бікіні
3

Фото: Соціальні мережі

Російська балерина Анастасія Волочкова похизувалась відвертим дизайнерським купальником. Пікантні знімки з відпочинку на Мальдівських островах виклала у своєму мікроблозі в Інстаграм. На світлинах танцівниця позує у червоному купальнику, крихітні міні-бікіні ледь прикривають її принади.

"Мені так подобається душ на свіжому повітрі. Після занять він здається зливою" - підписала знімок балерина. Цим підтвердила, що навіть на відпочинку знаходить час для тренувань.

Фотознімки Волочкова викладає щодня. Ними постійно демонструє підтягнуте тіло. На одній із світлин показала, як купається топлес в індійському океані.

Шанувальники не залишили без уваги її оголене тіло. На її адресу посипалися шквал негативних коментарів. Порадили ретельніше підбирати фасон купальника і знайти досвідченого психоаналітика. Мовляв, в її віці негоже одягати міні-бікіні і подавати такий приклад доньці.

"Не травмуйте доньку такими знімками. Взагалі закрийте сторінки у соцмережі. Перестаньте зі свого життя влаштовувати цирк шапіто, яке переїжджає з одного села в інше" — зауважують користувачі соцмережі.

Нагадаємо, на травневі вихідні балерина полетіла знову відпочивати на Мальдіви. Зупинилась в п'ятизірковому курортному готелі Велласару, який розташований на приватному кораловому острові Південного Малеатолла.

Зараз ви читаєте новину «Анастасія Волочкова на Мальдівах принади прикриває крихітними бікіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути