понеділок, 22 жовтня 2012 17:55

Водійські права Каті Бужинській подарував генерал

Водійські права Каті Бужинській подарував генерал
Співачка їздить сама за кермом тільки на вихідних Фото: foto.delfi.ua

Співачці Каті Бужинській водійські права подарував генерал. Про це співачка розповіла в інтерв'ю Gazeta.ua.

"У 97-му році в мене був концерт в Чернівцях і на нього прийшов один генерал. Каже: "От коли в тебе буде день народження, я тобі подарую права". Але так співпало, що день народження в мене був наступного дня і йому нікуди було діватися. Тому в мене вже 15 років водійського стажу. Перше авто, "Фіат", подарував мені Юра Квеленков, із механічною коробкою передач. Я коли кермо вивертала, то сусіди вмирали зі сміху. Там же не було гідропідсилювача", - згадує Катя.

Також співачка зізналася, як вперше потрапила в дтп.

"Стояла в мене позаду машина і її власник виходить і каже, що я його притиснула. Я вибачилась і сказала, що вже їду. І тут плутаю задню передачу з передньою і як дала йому в передок. Злякалась дуже і думаю: "Треба їхати" і знову плутаю передачі і ще з більшого розгону в'їхала йому. Він обзивав мене божевільною блондинкою, а я дала йому пару рублів і поїхала", - зізнається Катерина.

Зараз у співачки є водій і позашляховик "Лексус" із об'ємом 5,7 літра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катя Бужинська: "Я не шмотниця"

"На вихідних я сама їжджу на кермом, а от в робочі дні в мене водій. Бо в мене блокнот, пару телефонів і якщо сісти з усім цим ще й за кермо, то це буде анекдот про блондинку, яку зупинив даішник і просить дати йому права. А вона: "Не можу, це подарунок", - підкреслила Бужинська.

Зараз ви читаєте новину «Водійські права Каті Бужинській подарував генерал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути