четвер, 04 жовтня 2012 00:03

Катя Бужинська: "Я не шмотниця"

Катя Бужинська: "Я не шмотниця"
obozrevatel.com

Співачка Катя Бужинська в інтерв'ю Gazeta.ua розповіла, що її більше цікавлять хороші машини та нерухомість, ніж дорогий одяг.

"В мене мабуть, чоловічий склад розуму, бо я не шмотниця. Я більше ціную хороші машини та нерухомість, ніж дорогі сукні. Можу витратитись на дорогий сценічний костюм, бо сцені треба бути красивою. Всі мої сукні в камінцях і важать по 13 кілограмів. Але через те, що вони правильно розподілені — носити не важко", - зауважує Бужинська.

Згадала співачка і про свій перший сценічний костюм.

"В 11 років брала участь в одному з фестивалів і одягнула червону шовкову блузку в чорний горох, червону плісеровану спідницю і чорні лакові лодочки. Цей одяг купила на гроші, які мені повернули злодії. Перед тим вони вкрали в мене в піонерському таборі весь одяг", - згадує Катя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катя Бужинська познайомила свого підопічного з дельфінами

Коли співачка переїхала до Києва, обшивалась в одному ательє з ВІА Гра та Веркою Сердючкою.

"Там працювали дівчата Таня і Віка. Пам'ятаю, як вони доробили сукню ручної роботи з десяти тисяч квіточок. Їх виготовляли кожну окремо і пришивали до бежевої сітки. І тільки сукню здали, як одна зі швей, Таня, на смерть розбилась на машині. Сукню до цих пір зберігаю", - відмітила Бужинська.

Ще співачка згадала, як у 96-му році її колишній чоловік Юрій Квелєнков, привіз чобітки на високій платформі із Голландії.

"Це був такий мегаесклюзив. Я ходила в чорних джинсах, лаковій куртці і в цих шузах. Всі в мене випитували, де я взяла їх. Потім, я здається їх комусь подарувала", - розповіла Бужинська.

 

Зараз ви читаєте новину «Катя Бужинська: "Я не шмотниця"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути