вівторок, 05 березня 2013 09:22

Владислав Доронін купив Наомі Кемпбелл найдорожчу в світі квартиру

Російський мільярдер Владислав Доронін зробив своїй давній подрузі топ-моделі Наомі Кемпбелл божевільний подарунок. Він купив їй найдорожчу в світі квартиру. Проте повідомляється, що елітну житлову площу Доронін записав на себе.

Не встигли численні шанувальники пари Владислав Доронін - Наомі Кемпбелл оговтатись від щедрості російського мільярдера, як він знову потряс громадськість своїми широкими жестами. Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Доронін в подарунок своїй коханій будує досить незвичайний будинок. Він найняв наймоднішого і найдорожчого архітектора для будівництва їхнього сімейного гніздечка в Барвисі. Відзначимо, будинок, або, вірніше, замок, або, скоріше, гібрид космічного корабля з величезною яхтою, виконаний переважно в білих тонах і має дві 22-метрові вежі. Особняк знаходиться посеред соснового бору на віддалі від інших будинків.

Недоброзичливці подейкували, що Доронін просто хоче виділитися. Справа в тому, що Заха Хадід не спеціалізується на будівництві приватного житла, тому футуристичний особняк російського бізнесмена - для неї перший досвід. Особливо цікаві припустили, що Доронін заплатив кругленьку (з шістьма нулями) суму архітекторові. Втім, експерти вважають, що ціна замка може варіюватися всього 100 до 200 тисяч доларів. Скептики вважають, що будинок може не сподобатися Наомі. У Хадід досить незвичайний стиль - біоніка, її дивні будівлі добре виглядають лише на відстані, а ось поблизу виглядають куди менш ефектно.

ФОТОРЕПОРТАЖ: До Малахова на день народження прийшли Доронін і Кемпбелл

Однак Владислав Доронін пішов ще далі і зробив ще більш шикарний подарунок (деякі називають його божевільним) для Наомі. За повідомленнями британських засобів масової інформації, 50-річний Владислав Доронін став власником нерухомості в престижному районі столиці Великої Британії - Гайд-парку. Між іншим, у цьому місці представлена ??найдорожча житлоплоща в світі.

Цікаво, що незважаючи на те, що Доронін придбав апартаменти в якості подарунка для своєї коханої, достовірно відомо, що житлоплощу він оформив на себе. "Апартаменти в Гайд-парку можуть дозволити собі тільки найбагатші люди планети. Згідно з отриманими даними, один квадратний фут тут продається за дев'ять тисяч доларів, а середня ціна квартири складає 45 мільйонів доларів", - заявив британський фахівець з нерухомості.

Як передає видання, в розкішних квартирах цього житлового комплексу, де придбав квартиру Доронін, є величезний плавальний басейн, власний кінотеатр, винний погріб, а також сауна та гольф-тренажер. Сусідами російського підприємця стали прем'єр-міністр Катару Хамад бін Халіфа аль-Тані, господар казахського гіганта "Казахмис" Володимир Кім, найбагатша людина України Рінат Ахметов і шейх Мухаммед Султан Сауд аль-Касімі.

Зараз ви читаєте новину «Владислав Доронін купив Наомі Кемпбелл найдорожчу в світі квартиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути