пʼятниця, 09 листопада 2012 10:41

Наомі Кемпбелл влаштувала для Владислава Дороніна незабутню вечірку
9

Відома модель Наомі Кемпбелл влаштувала своєму коханому, російському бізнесменові Владиславу Дороніну розкішний день народження, орендувавши шикарний готель і закотивши вечірку-маскарад в стилі 30-х років.

Грандіозне перевтілення відбулося з 7 на 8 листопада в індійському місті Джайпур. Організатором маскараду, втім, як і всього свята з приводу 50-річного ювілею Владислава Дороніна, стала його кохана, "чорна пантера" Наомі Кемпбелл.

На святкування прибуло понад 200 гостей, серед яких опинився редактор відділу моди і стилю відомого глянсового журналу W Magazine Едвард Еннінфул. Саме він опублікував у своєму мікроблозі кілька фотографій з костюмованого заходу. "Наомі Кемпбелл - господиня найбільш неймовірної вечірки в Індії!" - написав Едвард Еннінфул.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наомі Кемпбелл подарує Владиславу Дороніну сім слонів

На знімках у стильних костюмах крім самої Наомі Кемпбелл постали сам Едвард Еннінфул, топ-моделі Кейт Мосс і Кароліна Куркова. Головна урочистість проходила в середньовічному індійському форте Мехрангарх, розташованому на мальовничому пагорбі Джайпуру. Цікаво, що гостей на святкування доставили з готелю на вантажних автомобілях Rolls-Royce.

Однак родзинкою вечірки став виступ легендарної поп-діви Дайани Росс, яка отримала за свої труди 500 тисяч доларів. Раніше повідомлялося, що "чорна пантера" вирішила влаштувати турнір по грі в поло на слонах в подарунок Дороніну. Ходили чутки, що тварин у кількості семи штук привезуть на спеціальних вантажівках. Тоді розгорівся справжній скандал. Шоковані зоозахисники накинулися на Кемпбелл за такий подарунок - поїздка в клітках по джунглях стане для слонів серйозним випробуванням.

Більш того, борці за етичне поводження з тваринами зажадали від 42-річної зірки подіумів скасувати екзотичну розвагу і вступити в товариство із захисту індійських слонів. Проте офіційний представник Кемпбелл спростував цю інформацію. "Міс Кемпбелл дуже засмучена чутками і заявляє, що все це - брехня. Вона ніколи не збиралася використовувати слонів для свята і не віддавала розпоряджень влаштувати слоняче поло. Адвокати моделі вже розбираються з недостовірними джерелами інформації", - заявив прес-аташе.

Зараз ви читаєте новину «Наомі Кемпбелл влаштувала для Владислава Дороніна незабутню вечірку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути