Ексклюзиви
середа, 07 листопада 2012 09:36

Наомі Кемпбелл подарує Владиславу Дороніну сім слонів

Наомі Кемпбелл подарує Владиславу Дороніну сім слонів
Тварин привезуть на спеціальних вантажівках Фото: livestory.com.ua

Знаменита топ-модель Наомі Кемпбелл придумала незвичайний і одночасно грандіозний подарунок до ювілею свого коханого - російського мільйонера Владислава Дороніна. Дівчина подарує коханому слонів.

Наомі Кемпбелл ґрунтовно підготувалась до грандіозних урочистостей з нагоди 50-річчя Владислава Дороніна, які пройдуть в шикарному готелі індійського Джайпуру. "Чорна пантера" вирішила влаштувати турнір по грі в поло на слонах.

Тварин у кількості семи штук привезуть на спеціальних вантажівках. Втім, шоковані зоозахисники вже звинувачують Кемпбелл за такий подарунок - поїздка в клітках по джунглях стане для слонів серйозним випробуванням.

Більш того, борці за етичне поводження з тваринами вимагають від 42-річної зірки подіумів скасувати екзотичну розвагу і вступити в товариство із захисту індійських слонів. Але сама Наомі готує ще один не менш дорогий подарунок Дороніну.

На вечірці, присвяченій ювілею її коханого, виступить знаменита американська співачка Дайна Росс. Ціна питання - півмільйона доларів.

На урочистості, які триватимуть кілька днів, запрошені 80 гостей. Серед них - Клавдіа Шиффер, Донателла Версаче, а також один іменинника власник "Челсі" Роман Абрамович.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Наомі Кемпбелл готує Владиславу Дороніну вечірку століття

Не так давно з'явилася інформація про те, що Кемпбелл і Доронін після декількох років романтичних стосунків планують одружитися. Владислав приготував для своєї подруги фантастичний весільний подарунок - неймовірний будинок на Рубльово-Успенському шосе у футуристичному стилі, схожий одночасно на космічний корабель і підводний човен.

Зараз ви читаєте новину «Наомі Кемпбелл подарує Владиславу Дороніну сім слонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути