Ексклюзиви
четвер, 25 жовтня 2012 12:08

Наомі Кемпбелл готує Владиславу Дороніну вечірку століття

50-річний ювілей Владислав Доронін відзначить на початку наступного місяця, 7 листопада. Проте вже зараз його давня подруга Наомі Кемпбелл потурбувалася подарунком для коханого. Кажуть, "чорна пантера" готує таку феєричну вечірку, яку вже зараз називають тусовкою сторіччя.

Для святкування круглої дати Дороніна топ-модель придивився екзотичне індійське місто Джайпур. Саме там починаючи з 7 листопада цілих чотири дні відзначатимуть ювілей бізнесмена тільки найближчі його друзі. Наомі Кемпбелл вже розіслала запрошення, які виглядають досить забавно: Владислав Доронін представлений на них в образі британського агента 007 Джеймса Бонда, причому під водою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Владислав Доронін будує для Наомі Кемпбелл дивний будинок

А найголовніше, що Кемпбелл буквально розщедрилася на ювілей коханого. Справа в тому, що манекенниця повністю взяла на себе всі витрати, в тому числі оформлення віз для друзів і близьких. Адже багато гостей прилетять з Лондона, Москви, Нью-Йорка та інших міст світу. День народження, повідомляється, пройде в п'ятизірковому готелі.

За чутками, саме таким щедрим жестом Наомі Кемпбелл вирішила відплатити Владиславу Дороніну, який в подарунок їй будує досить незвичайний будинок. Він найняв наймоднішого і найдорожчого архітектора для будівництва їхнього сімейного гніздечка в Барвисі. Відзначимо, що будинок, або, вірніше, замок, або, скоріше, гібрид космічного корабля з величезною яхтою, виконаний переважно в білих тонах і має дві 22-метрові вежі. Особняк знаходиться посеред соснового бору на віддалі від інших будинків.

Недоброзичливці подейкують, що Доронін хоче виділитися. Справа в тому, що Заха Хадід не спеціалізується на будівництві приватного житла, тому футуристичний особняк російського бізнесмена - для неї перший досвід. Особливо цікаві припустили, що Доронін заплатив кругленьку (з шістьма нулями) суму архітекторові. Втім, експерти вважають, що ціна замка може варіюватися всього-від 100 до 200 тисяч доларів. Скептики вважають, що будинок може не сподобатися Наомі. У Хадід досить незвичайний стиль - біоніка, її дивні будівлі добре виглядають лише на відстані, а ось поблизу виглядають куди менш ефектно.

Зараз ви читаєте новину «Наомі Кемпбелл готує Владиславу Дороніну вечірку століття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути