понеділок, 12 листопада 2012 12:23

Вечірка Наомі Кемпбелл для Владислава Дороніна закінчилася арештом

Вечірка Наомі Кемпбелл для Владислава Дороніна закінчилася арештом
Сусіди поскаржилися на шум Фото: intrigi-spletni.blogspot.com

Довгоочікувану вечірку Наомі Кемпбелл на честь ювілею мільярдера Владислава Дороніна розігнала поліція. Скаргу в правоохоронні органи подали мешканці будинків, розташованих неподалік від старої фортеці, де проходило свято.

Довгоочікувана "Вечірка року", яку влаштувала британська супермодель Наомі Кемпбелл 7 листопада в старій фортеці Мехрангарх на честь 50-річчя свого коханого російського підприємця Владислава Дороніна, завершилася арештом одного з головних організаторів розкішного заходу. Виявляється, правоохоронці приїхали за викликом сусідів, які поскаржилися на неймовірний шум, що тривав два дні. Через це люди не могли заснути.

Після скарг громадян правоохоронці затримали організатора заходу. Якомусь П.Є. Паріку ставиться за вину порушення громадського порядку у вечірній час доби. "Він був затриманий і відпущений на поруки", - заявив представник поліції Джодхпура Бхупендра Кумає. Сама Наомі зі своїм коханим поспішили піти зі свята.

Нагадаємо, святкування ювілею відбулося в Індії в розкішному палаці-готелі в місті Джодхпур. Всього на урочистість запрошені 80 гостей.

Так, серед них були Вів'єн Вествуд, Кейт Мосс, Сара Фергюсон, Джорджія Джаггер, Ронні Вуд і Саллі Хамфріс. Модель пригощала гостей вишуканими стравами: навкруги били фонтани із шампанського, розносилися фуа-гра і тар-тар з лосося. На святі співала співачка Дайана Росс, яка обійшлася "чорній пантері" в 500 тисяч доларів.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Наомі Кемпбелл влаштувала для Владислава Дороніна незабутню вечірку

У програму заходу також входило поло на слонах, проте індійські "зелені" добилися його відміни. Рішення про організацію поло викликало протест індійського відділення організації з захисту тварин PETA, яка назвала поло на слонах "жорстоким і неосвіченим" спортом. Як повідомив представник PETA Сачин Банджера, організація отримала офіційне повідомлення від влади штату Раджастхан, в якому знаходиться Джодхпур, що поло на слонах "не буде частиною святкувань ювілею російського магната".

Зараз ви читаєте новину «Вечірка Наомі Кемпбелл для Владислава Дороніна закінчилася арештом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути