четвер, 05 квітня 2012 10:06

Вітні Г'юстон перед смертю вживала кокаїн

Вітні Г'юстон перед смертю вживала кокаїн
Частинки наркотику виявлені в готельному номері співачки Фото: vpleny.ru

Судово-медична експертиза показала, що перед смертю популярна виконавиця Вітні Г'юстон вживала кокаїн.

Частинки наркотику виявлені в готельному номері знаменитості. Про це свідчать оприлюднені результати судово-медичної експертизи, проведеної після смерті Г'юстон. Кокаїн був знайдений на маленькій чайній ложці, а також на листку паперу.

За даними експертизи, в крові загиблої співачки Вітні Г'юстон містився кокаїн - 0,58 мікрограмів на мілілітр. У доповіді не пояснюється значення і вплив такої кількості наркотику на організм людини.

"Залишки білого порошку знайдені на ванному столику. Я також зібрала залишки білої порошкоподібної речовини з шухляди і з нижньої частини дзеркала в ящику столика у ванній", - зазначила слідчий Мак-Кракен.

У звіті також повідомляється, що в крові співачки зафіксована наявність кокаїну, марихуани, а також лікарських препаратів. Причиною її смерті стала низка факторів, у тому числі дія наркотиків та серцева недостатність. Також повідомляється, що Г'юстон в останній раз бачили живою в компанії особистої помічниці в її номері в готелі Beverly Hilton близько трьох годин дня в суботу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вітні Г'юстон померла від серцевого нападу - офіційно

Помічниця залишила співачку приймати ванну, а коли повернулася, знайшла Г'юстон лежачою обличчям вниз у воді.

"Помічниця викликала охоронця, і вони разом витягли тіло з ванни", - йдеться в доповіді. Коли через десять хвилин приїхали лікарі, вони перенесли Г'юстон на підлогу у вітальні, стверджується в остаточному висновку про причини смерті співачки.

Нагадаємо, Вітні Г'юстон померла 11 лютого в номері готелю Beverly Hilton в Лос-Анджелесі. Їй було 48 років. Співачка була знайдена співробітниками готелю в несвідомому стані у ванні. Прибувши на місце, медики спробували надати Вітні допомогу, робили штучне дихання, проте були змушені констатувати смерть артистки.

Церемонія прощання з Вітні Г'юстон пройшла 17 лютого в її рідному місті Ньюарк, штат Нью-Джерсі, і стала музичним гімном таланту найяскравішої зірки сучасного ритм-енд-блюзу. Прямий ефір з відспівування Вітні тривав чотири години.

Зараз ви читаєте новину «Вітні Г'юстон перед смертю вживала кокаїн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути