пʼятниця, 30 березня 2012 10:34

Екс-чоловіка Вітні Г'юстон можуть відправити за грати

Екс-чоловіка Вітні Г'юстон можуть відправити за грати
Боббі Брауна можуть посадити на півроку Фото: like.lb.ua

Відомому виконавцю і колишньому чоловікові покійної Вітні Г'юстон Боббі Брауну загрожує реальний термін. Артиста можуть запроторити на півроку за грати через те, що він неодноразово порушував правила дорожнього руху.

Нагадаємо, днями поліція Лос-Анджелеса заарештувала колишнього чоловіка Вітні Г'юстон, співака Боббі Брауна, за підозрою в керуванні автомобілем в нетверезому стані або під впливом наркотиків. Представник прокуратури Лос-Анджелеса Френк Мательян повідомив, що в крові музиканта виявилося більше 0,8 проміле алкоголю, що послужило причиною для його арешту.

За словами Мательяна, Боббі Брауну були пред'явлені звинувачення за трьома випадками порушення правил дорожнього руху, в тому числі за двома випадками керування автомобілем в нетверезому стані, і одному випадку керування без дійсних водійських прав. У разі визнання винним знаменитості загрожує до півроку тюремного ув'язнення. Коментарів від самого музиканта або від його адвокатів поки не надходило.

Між тим офіс коронера округу Лос-Анджелес, який проводив розслідування обставин смерті артистки, оприлюднив заяву, згідно з якою співачка померла в результаті втоплення. Однак свою справу зробили і "атеросклеротична хвороба серця і вживання кокаїну". Всі версії про насильницьку смерть Г'юстон визнані неспроможними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловіка покійної Г'юстон взяли під варту

До слова, оточення Г'юстон звинувачує саме Боббі Брауна в пристрасті співачки до алкоголю і наркотиків. Насичений сварками, побутовим насильством і приводами в поліцію, їхній шлюб тягнувся з 1992-го по 2007 роки. Співачка двічі лягала на реабілітацію в наркодиспансер, оголосивши в 2010-м, що подолала залежність від наркотиків.

Зараз ви читаєте новину «Екс-чоловіка Вітні Г'юстон можуть відправити за грати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути