середа, 18 січня 2012 15:05

Віталій Кличко розлучиться після виборів
7

Фото: Фото: Reuters

Кажуть, що боксер Віталій Кличко може розлучитися зі своєю дружиною, моделлю Наталією Єгоровою. Такі чутки на зіркових тусівках з'явилися минулого тижня.

"Віталій Кличко вже давно не живе з дружиною і дітьми. Якщо бачаться чотири рази на рік, то це велике щастя, - каже киянка Олена, знайома подружжя Кличків. - Раніше регулярно на вечірки приходили удвох. Наталя на всі бої до Віталіка їздила. А тепер вона в Києві рідко буває. Живе в Австрії, у Штатах. Чула, що Клички планували розлучитися ще торік, але Віталій боїться, що це нашкодить його іміджу перед виборами".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко: "Я не хочу жити в диктатурі"

Кличко із дружиною Наталією живе в шлюбі 14 років. Мають двох синів і доньку.

"Вихованням дітей займається Наталя. Кілька разів брала їх з собою на вечірки. Бачила її доньку на врученні премії "Гордість країни" торік. Наташа затуляла її від фотографів. Кажуть, вони хотіли розлучитися ще 2009-го, але тоді покійний батько Віталія настояв, щоб сім'я збереглась. Такої, як Наталя, він більше ніде не знайде. Заради нього вона покинула власну кар'єру. Не кожна модель народить трьох дітей і стане домогосподаркою".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Кличко знову закохається у квітні - астролог

"Це - все чорний піар і не більше. Перед виборами хтось хоче заплямувати ім'я Віталія, - каже один з друзів боксера. Просить не вказувати його імені. - Пустили чутки, що він має коханку в Київраді, що зраджує дружині з різними моделями. Але жодних доказів тому нема, бо Віталя - чудовий сім'янин. Я ніколи не чув, щоб вони з Наталею не те що сварилися, а  навіть просто сперечалися. Бачаться вони дійсно рідко. Але сім'я їхня міцна. Віталій планує перевезти сім'ю у Київ. Будує для себе 3-поверховий дім біля Київського моря".

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко розлучиться після виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути