Ексклюзиви
вівторок, 31 липня 2012 14:06

Віра Брежнєва розлучилася з чоловіком через фінансові проблеми

Віра Брежнєва розлучилася з чоловіком через фінансові проблеми
Співачка перестала носити обручку Фото: plitkar.com.ua

Популярна виконавиця і колишня вокалістка дівочого колективу "ВІА Гра" Віра Брежнєва розлучилася зі своїм чоловіком, бізнесменом Михайлом Кіперманом. Причиною розлучення називають фінансові проблеми.

Українські ЗМІ буквально вирують новинами про особисте життя відомої співачки, актриси та телеведучої Віри Брежнєвої. Так, кажуть, що артистка вже розлучилася зі своїм чоловіком, бізнесменом Михайлом Кіперманом. Незважаючи на те, що ані сама Брежнєва, ані її офіційні представники ніяк не коментують цю інформацію, преса наводить докази розлучення.

Наприклад, популярну виконавицю бачили за столиком маленького кафе в Юрмалі, куди Брежнєва прийшла поснідати. Віра приїхала на Міжнародний музичний конкурс молодих виконавців "Нова хвиля" 2012. Увагу папараці привернула цікава деталь - відома співачка зняла обручку з правої руки. Чутки про те, що артистка розлучилася зі своїм чоловіком Михайлом Кіперманом, підтверджуються. Більш того, навіть називається причина розлучення. Нібито всьому виною фінансова ситуація в сім'ї.

Нагадаємо, за деякою інформацією, Державна виконавча служба України наклала арешт на майно Михайла Кіпермана, а тепер ще й звернулася до суду, щоб стягнути майно і Віри Брежнєвої. Бізнесмен, будучи членом наглядової ради "Укртатнафти", кілька років тому оформив у одному з українських банків досить великий кредит. Мова йде про суму, що перевищує 1,3 мільйона гривень, що в перерахунку на долари дорівнює трохи більше 160 тисяч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віру Брежнєву можуть позбавити майна через борги чоловіка

Однак Кіперман з якоїсь причини не поспішав повертати гроші. В результаті суд наклав арешт на майно Михайла Кіпермана і Віри Брежнєвої, щоб стягнути борг і відсотки, що набігли. Як повідомляють деякі світські хронікери, справа в тому, що за сімейним кодексом України повертати борг доведеться і Вірі Брежнєвій.

Зараз ви читаєте новину «Віра Брежнєва розлучилася з чоловіком через фінансові проблеми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути