четвер, 21 червня 2012 09:59

Віру Брежнєву можуть позбавити майна через борги чоловіка

Віру Брежнєву можуть позбавити майна через борги чоловіка
Михайло Кіперман взяв кредит на суму, що перевищує 1,3 мільйона гривень Фото: show.oboz.ua

Відома виконавиця і одна із найбільш сексапільних співачок українського та російського шоу-бізнесу Віра Брежнєва може позбутися майна через свого чоловіка, бізнесмена Михайла Кіпермана. Нібито він заборгував кругленьку суму грошей, яку не поспішав повертати.

За деякою інформацією, Державна виконавча служба України наклала арешт на його майно, а тепер ще й звернулася до суду, щоб стягнути майно і Віри Брежнєвої. Виходить, що якщо відома виконавиця програє цю справу, вона може втратити практично все.

Михайло Кіперман, будучи членом наглядової ради "Укртатнафти", кілька років тому оформив у одному з українських банків досить великий кредит. Йдеться про суму, що перевищує 1,3 мільйона гривень. Однак Кіперман з якоїсь причини не поспішав повертати гроші. В результаті суд наклав арешт на майно Михайла Кіпермана і Віри Брежнєвої, щоб стягнути борг і відсотки, що набігли.

Як повідомляють деякі світські хронікери, справа в тому, що за сімейним кодексом України, повертати борг доведеться і Вірі Брежнєвій. Однак наскільки вірна ця інформація, невідомо, тому що ані Михайло Кіперман, ані його дружина, відома співачка, ніяк не коментують цю неприємну новину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік бив Брежнєву

Між тим у світській тусовці не вщухають чутки про розлучення Віри Брежнєвої. Більше того, нібито стало відомо, що популярна виконавиця крутить роман зі співаком Максом Барських. Приводом до подібних чуток стало надзвичайно ніжне і проникливе, на думку глядачів і світських хронікерів, виконання спільної пісні на одній з музичних телепрограм. Примітно, що обом артистам дуже сподобалося співпрацювати один з одним, однак коментувати чутки про нібито їхній пристрасний роман Брежнєва і Барських відмовилися.

Зараз ви читаєте новину «Віру Брежнєву можуть позбавити майна через борги чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути