четвер, 29 березня 2012 14:27

Віра Брежнєва може втратити свій сценічний псевдонім

Віра Брежнєва може втратити свій сценічний псевдонім
Справжнє прізвище Віри - Галушка Фото: wday.ru

Молодша сестра Костянтина та Валерія Меладзе Ліана звернулася в патентне бюро, щоб зареєструвати товарний знак "Віра Брежнєва".

Родичка знаменитих продюсерів сама працює на тому ж терені. І, мабуть, Ліана вирішила не відставати від своїх братів. Зокрема, вона має намір запатентувати ім'я "Віра Брежнєва". Якщо патентне бюро дасть згоду, то під цим ім'ям може виступати не конкретна, всіма відома блондинка і колишня солістка групи "ВІА Гра", а хто завгодно. Чи знає про це сама Віра Брежнєва, невідомо.

Між тим ім'я "Віра Брежнєва" для Віри Брежнєвої не зовсім рідне. Так, дівчину звуть Віра, проте її справжнє прізвище - Галушка. А коли спекотна блондинка вийшла заміж, то взагалі стала Кіперман. Звучний псевдонім "Брежнєва", що відсилає до прізвища генсека, придумав свого часу продюсер "ВІА Гри" Дмитро Костюк. Справа в тому, що Брежнєв і Брежнєва - земляки. Обидва народилися в Дніпропетровську.

Ліана Меладзе хоче зареєструвати розкручене ім'я не на продюсерський центр, де є співзасновником, а виключно на себе особисто. Сам собою напрошується висновок, що продюсер хоче усіма можливими способами втримати у себе артистку. Бо якщо Брежнєва захоче змінити продюсера, то їй доведеться заодно і змінити ім'я. А для артиста зміна імені - найстрашніше, що може з ним статися, адже в шоу-бізнесі ім'я працює на артиста, коли артист попрацює на ім'я.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Віра Брежнєва не хоче залежати від грошей чоловіка

Варто зазначити, що продюсер все ж не може прийняти таке серйозне рішення без свого клієнта або його спадкоємців. Якщо ж артист вирішить розірвати контракт, він чи погодиться на вкрай невигідні для нього умови і викупить своє ім'я-бренд або ж піде ні з чим. Подібна практика вкрай популярна в західному шоу-бізнесі, де ім'я артиста - це все.

Зараз ви читаєте новину «Віра Брежнєва може втратити свій сценічний псевдонім». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути