вівторок, 10 січня 2012 10:48

Віра Брежнєва хоче зустріти Новий рік на Північному і Південному полюсах

Віра Брежнєва хоче зустріти Новий рік на Північному і Південному полюсах

Популярна українська співачка і актриса Віра Брежнєва назвала найбажаніше місце, де вона хотіла б зустріти Новий рік.

"У мене є давня мрія - побувати на Північному і Південному полюсах, подивитися на величезні блакитні брили айсбергів в усій їх величі і красі ... Це, напевно, чарівне видовище. Мені здається, зустріти Новий рік у такому місці - щось з ряду тих подій, про які потім будеш згадувати все життя", - зізналася 29-річна Віра Брежнєва в інтерв'ю журналу "Жіночі секрети".

Тепер, коли співачка працює сольно, вона може вільно і самостійно вирішувати, де і як проводити переддень свята. І ось, вже котрий рік поспіль, Віра Брежнєва зустрічає Новий рік у колі сім'ї та друзів, а не на роботі.

"Це дуже радує і мене, і дорогих мені людей", - говорить зірка.

Що стосується новорічного вбрання, то артистка завжди вибирає його сама і керується скоріше власним смаком - купує те, що подобається.

"Талісмани? Я не забобонна: тільки якщо хто-небудь на щастя мені подарує ... А от бажання під бій курантів загадую неодмінно. Новий рік - це завжди маленьке диво, і хочеться щоразу в нього вірити", - додала співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брежнєва народить хлопчика

Вона також розповіла про подарунок на Новий рік, який їй найбільше запам'ятався.

"Люди з мого петербурзького фан-клубу подарували мені зв'язку з 29 повітряних кульок, на кожному з яких було написано по одному побажанню: щастя, мирного неба та інші теплі слова. А ще до цього подарунку додавався папірець, на якому всі ці побажання були продубльовані. Кулі я в той же день "на щастя" відпустила в небо. А от побажання на папері вожу завжди з собою на удачу", - поділилася співачка.

Зараз ви читаєте новину «Віра Брежнєва хоче зустріти Новий рік на Північному і Південному полюсах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути