середа, 17 квітня 2013 11:47

Віра Брежнєва купила особняк за $2 млн

 

Після розставання з колишнім чоловіком бізнесменом Михайлом Кіперманом співачка Віра Брежнєва була змушена перебратися в орендований нею триповерховий будинок в районі Протасів Яр у Києві. Однак цієї весни артистка, нарешті, обзавелася особняком. Вона купила будинок у Підмосков'ї за два мільйони доларів.

Зараз Віра Брежнєва завершує процес оформлення паперів на покупку будинку в одному з елітних підмосковних селищ. Співачка стала сусідкою співака Валерія Меладзе та актора Олександра Балуєва.

У особняк вона переїде жити разом з дітьми, як тільки будівельники закінчать ремонт. Буквально через дорогу - елітна Ломоносовська школа. Саме туди піде її 12-річна донька Соня. "Брежнєва приїжджала разом з Костянтином Меладзе. Він допомагав їй у виборі будинку та оформленні паперів. Зараз залишилися буквально невеликі формальності", - розповів співробітник ріелторського агентства, що займалося підготовкою угоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віра Брежнєва збирається народити ще двох дітей

Новий будинок Віри - двоповерховий, площею близько 400 квадратних метрів. Ріелтори оцінюють котедж в 2,2 мільйона доларів. Він побудований в класичному стилі. Присадибна територія по периметру обгороджена "живим парканом" з чагарника. Усередині дім поки не готовий до переїзду Брежнєвої. Зараз там йдуть оздоблювальні роботи. Але до середини літа обіцяють навіть завезти меблі.

Зараз ви читаєте новину «Віра Брежнєва купила особняк за $2 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути