четвер, 04 квітня 2013 16:53

Віра Брежнєва збирається народити ще двох дітей

Віра Брежнєва збирається народити ще двох дітей
Віра Брежнєва Фото: brezhneva.com

Співачка Віра Брежнєва відверто зізналася, що знову хоче народити дітей. За словами артистки, вона мріє бути схожою на свою маму.

"У мене двоє дітей. Але думаю, що як мінімум ще одна дитина в мене буде. А краще - дві, щоб було, як у моєї мами, четверо дітей. Неспроста я дуже на неї схожа, навіть зовні - очі, руки, ноги ... Ну і в сенсі об'ємного бюста я її теж майже наздогнала", - констатувала Віра.

Наглядати за дітьми артистці допомагає її мама. "Вона про всіх чотирьох дочок і сімох онуків піклується і знає все аж до дрібниць - наша мама постійно в темі... Коли я їду, мама доглядає за старшою дочкою Сонечкою і за молодшою ??Сарою, навіть при тому що у них є няня. Не кажучи вже про те, що у мами є й інші онуки. І у Віки, і у Насті теж по двоє дітей. Тільки у Галі поки одна дочка. Минулий рік в нашої родини видався насичений: у моїх молодших сестер народилося по хлопчикові - і це після п'яти дівчаток поспіль! Мама, звісно, допомагала з малюками", - додала Віра.

Вона також зізналася, що робота для неї дуже важлива: "Вона робить мене повноцінною, щасливою, самодостатньою. Але те єдине ціле, що складають разом чоловік і жінка, - це для мене важливіше за все. Минулого року були моменти, коли мені було зовсім не до посмішок. Саме тому, що цієї важливої ??складової не вистачало. Зараз же насолоджуюся гармонією".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Віра Брежнєва відвезла свою дочку в Америку на день народження

Віра розповіла, що їй подобаються самодостатні чоловіки. "Нехай навіть вони ще не відбулися і у них все головне ще попереду, але вони повинні бути цілісними. Повинен бути якийсь багаж, якесь розуміння життя. Усвідомлення, що не варто розтрачувати її на дрібниці", - зазначила артистка.

Співачка також повідомила, що в пориві емоцій, що нахлинули, пише вірші і присвячує їх своєму коханому чоловікові: "Якщо моя душа раптом говорить, то неодмінно римою. Але це виключно особисті вірші. Нехай вони прості, зате чесні і щирі ..."

Зараз ви читаєте новину «Віра Брежнєва збирається народити ще двох дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути