понеділок, 25 березня 2013 16:08

Коханець Віри Брежнєвої розповів про свої почуття до актриси

Коханець Віри Брежнєвої розповів про свої почуття до актриси
Марюс Вайсберг та Віра Брежнєва Фото: www.dni.ru

Відомий режисер Марюс Вайсберг, якому приписують роман з популярною виконавицею Вірою Брежнєвою, дав відверте інтерв'ю, в якому розповів про роботу з артисткою і почуттях до неї.

Віра Брежнєва і Марюс Вайсберг познайомилися на зйомках романтичної комедії "Кохання у великому місті". Марюс був режисером цієї картини. За його словами, він узяв Брежнєву у фільм виключно за протекцією друзів.

"Я насправді був під враженням, що жінки настільки добре ставляться до Віри Брежнєвої. Вочевидь, вона обеззброює своєю природною безпосередністю. До зйомок фільму ми з нею не були знайомі, але, як тільки я з нею зв'язався, відразу зрозумів, що це правильна людина. Я побачив, наскільки вона фотогенічна та органічна. Моя задача полягала лише в тому, щоб вона грала себе. Вмовити Віру мені було нескладно. Я пообіцяв їй, що я не підведу, що у фільмі не буде нічого вульгарного, що в кадрі їй не доведеться роздягатися. Віра - дуже світла, чарівна людина, вона душею ще більш красива, ніж зовні", - зазначив Марюс Вайсберг.

Вайсберг без сорому говорить, що любить Брежнєву: "У першу чергу як людину я Віру дуже люблю, поважаю. У нас з Вірою дуже хороші стосунки, і ми достатньо лояльні один до одного в сенсі творчості".

Мова зайшла і про особисте. Режисер зазначив, що хоче стати розсудливим: "Звичайно, у свободі є своя принадність, але ж я вже не хлопчик, мені 40 років, мені вже хочеться певного зв'язку, повноцінного і душевного, хочеться дітей. Але до всього цього я якось спокійно ставлюся, можливо, тому що я багато років прожив в Америці. Я не поспішаю, мені просто хочеться бути з людиною, яку я люблю". Вайсберг не приховує, що зараз закоханий, проте хто є володаркою його серця, не уточнив: "Так, я закоханий. Але я не хочу нічого форсувати, нічого квапити тільки тому, що мені 40. Парадокс у тому, що я себе ще ніколи не відчував так молодо і комфортно з самим собою. Як складеться, так складеться, все повинно бути природно й органічно".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Віра Брежнєва закрутила роман з режисером

Нагадаємо, чутки, що Марюс Вайсберг та Віра Брежнєва почали зустрічатися, з'явилися в лютому. Спритні папарацці примудрилися зняти закохану парочку, коли вони грали в казино. Цікаво, що Віра і Марюс виглядали так, наче їхній роман не тільки що зав'язався, а вже досить давно: між Брежнєвою та Вайсбергом немає запалу почуттів, який властивий на початку стосунків. Швидше, Віра і Марюс виглядали як давнішні коханці.

День народження Брежнєвої припав на час зйомок в Лас-Вегасі. Закохані вирішили відзначити його там разом з друзями та іншими акторами з фільму. Цілий день Марюс не перестаючи влаштовував своїй коханій маленькі сюрпризи, а ввечері перед святковою вечерею, коли вони були тільки вдвох, вручив їй коробочку з прикрасами від однієї з найдорожчих в світі ювелірних компаній Tiffany & Co.

Зараз ви читаєте новину «Коханець Віри Брежнєвої розповів про свої почуття до актриси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути