пʼятниця, 16 березня 2012 09:25

Віра Брежнєва отримала травму під час зйомок фільму

Віра Брежнєва отримала травму під час зйомок фільму

Популярна виконавиця Віра Брежнєва щосили освоює акторську професію. Однак дається їй це не просто. На зйомках чергового фільму артистка отримала травму плеча і руки.

Зараз одна з найбільш пам'ятних учасниць колективу "ВІА Гра" Віра Брежнєва успішно поєднує сольну музичну кар'єру і роботу в кінематографі. Артистка знімається в новому гостросюжетному фільмі, а її партнером є популярний актор комедійного жанру Сергій Свєтлаков. Артист усіма силами намагається відійти від звичного амплуа, встигнувши зіграти роль маніяка. Ось і в новій картині він грає досить серйозного персонажа.

Брежнєва і Свєтлаков зображують подружню пару, яка поїхала відпочивати до Таїланду, щоб налагодити стосунки, однак у них нічого не виходить. За сюжетом Віру пов'язують, і саме в цей момент артистка отримала травму.

"В один з дублів не розрахували і Вірі занадто міцно перетягнули руку мотузками. Серйозної травми вдалося уникнути, але все ж протягом декількох днів актрисі робили спеціальний масаж плеча і руки, щоб пройшов біль і можна було зніматися", - поділився співробітник знімальної групи.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Віра Брежнєва зняла новий кліп у ліжку

Цікаво, що сама Віра Брежнєва та її найближче оточення ніяк не прокоментували цю інформацію. У компанії, яка продюсує фільм, відмовилися від коментарів, сказавши лише, що перша частина зйомок завершена і всі учасники живі і здорові.

Зараз ви читаєте новину «Віра Брежнєва отримала травму під час зйомок фільму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути