пʼятниця, 04 грудня 2020 17:59

"Він дуже консервативний" - Наталка Карпа розповіла про сварки із чоловіком

Автор: надане пресслужбою "Нового каналу"
  Наталка Карпа розповіла про сварки з чоловіком
Наталка Карпа розповіла про сварки з чоловіком

Нещодавно співачка 39-річна Наталка Карпа взяла участь у шоу, за лаштунками якого поділилася нюансами подружнього життя.

Команда чоловіків та жінок змагаються за першість у шоу "Хто зверху?" на "Новому каналі". Кожен доводить, що будь-який конкурс їм до снаги. За лаштунками шоу Наталка Карпа зізналася, що їй інколи доводиться сперечатися з чоловіком щодо розподілу сімейних обов'язків.

"Він у мене дуже консервативний. Вважає, що жінка має виконувати свої певні функції. Я ж виросла у сім'ї, де було трохи по-іншому", - розповідає артистка.

За словами виконавиці, між її татом та мамою не було чіткого розподілення обов'язків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мадонна позувала в капелюхах від українського дизайнера

"У мене дуже сучасні батьки. Вони легко можуть мінятися функціями. Наприклад, тато миє посуду, а мама добре розуміється на будівельних нюансах. Під час ремонту знала, який щебінь треба придбати", - додає Наталка Карпа.

Романтична Злата Огнєвіч розкрилася у mood video на трек "Океан" і розповіла про кохання, від якого втрачаєш голову. "Океан" – це про простоту і легкість, але в той самий час, про випробування, які приносить любов.

Зараз ви читаєте новину «"Він дуже консервативний" - Наталка Карпа розповіла про сварки із чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути