пʼятниця, 04 грудня 2020 14:34

Мадонна позувала в капелюхах від українського дизайнера

Мадонна позувала в капелюхах від українського дизайнера
У короткому ролику співачка танцює біля дверей свого будинку. Фото: кадр з ролику

Американська попзірка 62-річна Мадонна показала відео в Instagram, на якому позує в головних уборах українського дизайнера Руслана Багінського.

У короткому ролику співачка танцює біля дверей будинку в американському місті Беверлі-Гіллз. Мадонна одягнула костюм Elsa Schiaparelli, діамантові гріллзи Gabby Elan і 2 капелюхи Руслана Багінського.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Madonna (@madonna)

Дизайнер розповів про історію співпраці з Мадонною в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мадонна з рожевим волоссям приголомшила фанатів

"Влітку 2018-го наш асистент з валізою головних уборів полетів до Лісабона, щоб встигнути на зйомку Vogue Italia з Мадонною. Madame X стала неофіційним амбасадором RB. У мене вдома немає стільки моїх головних уборів, як у неї в Португалії. Сьогодні стався подвійний удар: Мадонна запостила відео, в якому позує одразу в 2 baker boy cap - одна з осінньої колекції, а 2-а - кастомна з вишитою кристалами літерою M", - написав Багінський.

Американська співачка 62-річна Мадонна ностальгує за дитинством. В Instagram артистка опублікувала дитячу світлину. На фото маленька зірка позує поруч із хлопчиком, діти щиро усміхаються. Юна Мадонна захоплює красивими блакитними очима й довгими віями, про що їй і написали фанати.

Зараз ви читаєте новину «Мадонна позувала в капелюхах від українського дизайнера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути