пʼятниця, 04 грудня 2020 17:36

Злата Огнєвіч показала "Океан" почуттів у новому кліпі
5

Артистка Злата Огнєвіч розкрилася у mood video на трек "Океан" і розповіла про кохання.

"Це дуже особлива авторська пісня, я написала її для свого нового альбому "Богиня". Ми працювали над треком разом з Віталієм Телезіним і студією 211. Цікавий момент – приспів був створений буквально протягом 10 хв. вже на завершенні нашої студійної сесії. Я почула його буквально у повітрі і одразу ж записала. Цей приспів і увійшов у фінальну версію синглу "Океан", – поділилася артистка.

Цей трек автобіографічний: на створення такої музичної історії Злату Огнєвіч надихнула особиста історія.

Співачка презентувала кліп до пісні "Океан"
Фото: надане піар-агентом артистки
Співачка презентувала кліп до пісні "Океан"
Співачка презентувала кліп до пісні "Океан"
Співачка презентувала кліп до пісні "Океан"
Співачка презентувала кліп до пісні "Океан"

"Мене надихнув хлопець, який колись дуже мені подобався. Він знає, що ця пісня написана про нього. Я впевнена, багато дівчат впізнають у ній себе", – розповіла Злата.

Режисером mood video виступив Валерій Погонський (Val Gonsky) і це вже 5-ий творчий тандем зі співачкою. У mood video є безліч символів: "Океан" – як символ безмежності та зародження нового життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пісня Макса Барських стала саундтреком до української еротичної драми

"У пісні є рядок: "Але найбільша із оман - любов твоя". Саме ці слова надихнули режисера на такий символ, як хрест. Це про випробування, які нам приносить кохання. У той же час вміти настільки глибоко відчувати – це справжнє щастя. Також у mood video ми використали ефект з дзеркалом, щоб підкреслити мій головний меседж - я приймаю себе і в цьому моя жіноча сила" – поділилася Злата Огнєвіч.

Співачка Злата Огнєвіч вкотре порадувала фанатів світлинами з відвертої фотосесії. На серії чорно-білих знімків, опублікованих в Instagram, зірка позує в мереживному спідньому. Образ артистки підкреслив її струнку фігуру та апетитні форми.

Зараз ви читаєте новину «Злата Огнєвіч показала "Океан" почуттів у новому кліпі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути