субота, 08 лютого 2014 09:00

Віктор Павлик закликає не брати кредитів, а Асія Ахат милуватися грошима: зірки про курс долара

Автор: фото: tsn.ua
 

Віктор Павлік не має великих заощаджень і міг би не хвилюватися через коливання долару, але йому не дає це зробити невиплачений до кінця кредит, про це стало відомо від кореспондентів ТСН Особливе на телеканалі 1+1. 6 років тому Віктор Павлік у кредит купив квартиру в одному з престижних мікрорайонів на лівому березі Дніпра. Кредит оформив на 18 років у доларах.

"По старому курсу я б закрив свій кредит, а так виходить ще навіть половини я по часу не виплатив, хоча по грошах я виплатив майже всі гроші", - говорить Віктор Павлік.

"На сьогоднішній день у мене наука, і велика школа: хай пробачать мені банки, але я своєму ворогу не побажаю брати кредит на те чи інше, тому що це кабала і болото", - говорить співак.

Кузьма Скрябін кредитів не бере, якщо і є заощадження не великі, то їх у банк не відносить.

"Живу, як жив, то є безвихідь даного моменту і що ти зробиш з ним. Якби у мене був мільйон гривень, то я думав би, що з цим робити, а якщо у тебе пара тисяч цих гривень є, ти просто їх тратиш, просто позбуваєшся їх. Маючи 15-20 тисяч в хаті, я просто ходжу в магазин, нічого не запасаю", - говорить Кузьма Скрябін.

Асія Ахат ніколи не замислювалася, як взагалі зберігати гроші і останнім часом більш за все переймається Євромайданом.

"Намагаюсь навіть не виходити в місто, про магазин і про зберігання грошей не має мови. Банкам не варто довіряти, треба довіряти собі, а просто дивитись на них, не треба тратити, а просто радіти що вони є", - говорить Асія Ахат.

Зараз ви читаєте новину «Віктор Павлик закликає не брати кредитів, а Асія Ахат милуватися грошима: зірки про курс долара ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути