вівторок, 14 липня 2020 18:12

Відтепер усі охочі зможуть одягатися, як MARUV

Співачка, композиторка та авторка пісень 28-річна MARUV (Ганна Корсун) продовжує вражати прихильників екстравагантними піснями та знімками.

Знаменитість опублікувала в Іnstagram світлину, на якій постала в агресивно-сексуальному образі.

Дівчина для фотосесії вдягла улюблений тотал-блек: чорне спіднє - із високими трусиками та прозорим бра із наліпками на соски - та прозору шифонову блузу поверх комплекту. Неймовірно сексуальний образ доповнили чорний капелюх і срібно-металічний манікюр. У вуха виконавиця наділа срібні сережки-кільця.

У підписі до світлини зірка анонсувала вихід своєї колекції одягу. Та розповіла, що цей лук - теж із нової колекції.

"Привіт, мої солодкі пиріжечки! Зовсім скоро побачить світ моя нова колекція одягу. Підписуйтесь на @maruv_wear, щоб бути першими, колекція лімітована. А поки що от вам один з образів нової колекції", - написала новоспечена модна дизайнерка.

Фоловери виявилися щедрими на коментарі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MARUV презентувала кліп, що збуджує еротичні фантазії

"І куди в такому вигляді піти?", "Люди без комплексів будуть розмітати, іншим доведеться спочатку позбутися комплексів", "У вас шикарний стиль", "Талановита людина талановита в усьому!", "Дуже чекаю", "Яка ж бл*дь одягне на себе таке?" - написали підписники.

Автор: instagram.com/maruvofficial/
  У підписі до світлини зірка анонсувала вихід своєї колекції одягу
У підписі до світлини зірка анонсувала вихід своєї колекції одягу

Співачка MARUV презентувала кліп на пісню I Want You. Прем'єра відбулася на YouTube-каналі артистки. Роботу створювали спільно з музикантом і композитором Boosin. Дія відбувається в закритому клубі на вечірці в стилі БДСМ. MARUV спокушає поліцейського, роль якого виконав Boosin, і разом вони вирушають на захід. Співачка одягнена у прозорий топ, під яким видно груди з наклейками на сосках. Глядачі оцінили відеороботу неоднозначно, залишивши схвальні і критичні коментарі.

Зараз ви читаєте новину «Відтепер усі охочі зможуть одягатися, як MARUV». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути