четвер, 21 червня 2012 13:14

Відомого американського актора "страшилок" і фантастики знайшли мертвим у його будинку

Відомого американського актора "страшилок" і фантастики знайшли мертвим у його будинку
Тіло 76-річного Річарда Лінча знайшла його знайома актриса Фото: newsazerbaijan.ru

Помер відомий в США кіноактор Річард Лінч, який знявся в більш ніж ста науково-фантастичних фільмах і телесеріалах, передає в четвер телекомпанія Fox з посиланням на представника актора Майка Баронаса.

"З глибоким жалем, я дізнався минулої ночі, що мій клієнт і друг Річард Лінч був знайдений мертвим в своєму будинку в Палм-Спрінгсі, штат Каліфорнія", - повідомив Баронас телеканалу Fox411.

За його словами, тіло 76-річного Річарда знайшла його знайома актриса Кароль Вогел, яка заїхала провідати Лінча, так як від нього не було звісток протягом декількох днів.

Смерть актора, мабуть, настала з "природних причин", розповів Баронас, розслідування проводитися не буде, тіло Лінча вже доставили в похоронне бюро.

Незважаючи на свій похилий вік, Лінч продовжував зніматися, останні його зйомки були в фільмі жахів The Lords of Salem 2012 режисера Роба Зомбі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бразильський актор ненароком повісився, граючи Юду

У 1967 році Лінч при спробі акта самоспалення під впливом ЛСД отримав численні опіки і шрами, що зумовило його творче амплуа - негативного героя і лиходія. Його творча діяльність в кінематографі почалася в 1973 році з фільму "Опудало", що отримав "Золоту пальмову гілку" на Каннському кінофестивалі. У 1983 році Лінч був удостоєний премії "Сатурн" Академії наукової фантастики за кращу чоловічу роль другого плану у фільмі "Меч і чаклун". У 1985 році він грав радянського терориста у фільмі "Вторгнення в США" з Чаком Норрісом в головній ролі. Знімався в таких популярних телесеріалах, як "Ангели Чарлі", "Горець", "Зоряний шлях: Нове покоління".

Зараз ви читаєте новину «Відомого американського актора "страшилок" і фантастики знайшли мертвим у його будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути