понеділок, 14 травня 2012 17:15

Вдова зірки серіалу "Глухар" народила доньку

Вдова зірки серіалу "Глухар" народила доньку
Дівчинку назвали Софією Фото: youtube.com

Дружина покійного актора з популярного серіалу "Глухар" Анатолія Отраднова Віталіна народила дочку Софію. Маля з'явилося на світ шляхом кесаревого розтину.

Медики вдалися до кесаревого розтину тому, що Віталіна вже переношувала дитину. В результаті новонароджена Софія народилася на тиждень пізніше запланованого терміну. "Сьогодні вдень в одному з пологових будинків Москви Віта народила абсолютно здорову дівчинку! Лікарі прогнозували, що пологи припадуть на 5-7 травня. Проте перейми ніяк не починалися, тому лікарям довелося робити кесарів розтин", - розповів старший брат Анатолія Отраднова Максим.

Дівчинку назвали Софією, як того і хотів Анатолій. Повідомляється, що в найближчий час з рідної Ревди на Уралі в Москву прилетять батьки покійного актора. Максим Отраднов повідомив: "Вся сім'я безмірно щаслива появі на світ Соні. Адже ця дівчинка - частинка самого Толі, а це означає, що Толя живий!"

Нагадаємо, 29-річний актор серіалів "Глухар", "Інтерни", "Солдати", "Універ" та інших Анатолій Отраднов знімав квартиру в Москві зі своєю дружиною Віталіною. 29 січня актор пішов з дому і не повернувся. А потім його тіло виявили в підмосковних Митіщах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка серіалів "Глухар" та "Інтерни" замерз насмерть

Анатолія Отраднова знайшли в понеділок, 30 січня, випадкові перехожі на автобусній зупинці о 08:00. Він був без свідомості, але ще живий. Анатолій помер через деякий час по дорозі в лікарню. За первинною інформацією, Отраднов помер від переохолодження. Проте поліція дотримувалася іншої версії. Правоохоронні органи вважали, що причиною смерті Анатолія Отраднова стало алкогольне отруєння.

Слідчі почали перевірку за фактом загибелі, призначивши судово-медичне дослідження. Зразки крові були направлені на хімічне дослідження на предмет встановлення наявності в ній лікарських, психотропних, наркотичних та інших сильнодіючих речовин. Саме за результатами цих експертиз правоохоронні органи і прийшли до висновку, що Анатолій Отраднов помер від "смертельного коктейлю" з алкоголю та медичного препарату клозапіну.

Зараз ви читаєте новину «Вдова зірки серіалу "Глухар" народила доньку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути