понеділок, 22 жовтня 2012 16:30

Варда соромилась роздягатись на публіці

Варда соромилась роздягатись на публіці
Перший танець стриптизу дівчина станцювала у 16 років фото: plitkar.com.ua

Співачка та стриптизерка Варда, яка танцює еротичні танці, в житті насправді оголюватися соромилась. Про це вона розповіла в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Якщо я роздягаюсь на сцені, то це не означає, що я повсюди бігаю і роздягаюсь. Танцюючи вечорами стриптиз, я колись соромилась ходити в купальнику на пляжі. Тому ми завжди вибирала місце подалі від пляжу. В житті я інша людина, ніж на сцені. Моя сестра навіть каже, що коли я йду на роботу, то наче перевтілююсь. Груди стають більші, ріст вищий. Хоча вдень я можу варити борщі і ліпити котлети", - запевняє Варда.

Перший танець стриптизу Варда станцювала у 16 років.

"Це був не зовсім стриптиз, а танець на пілоні. Але для Кривого Рогу, якщо підійшла і взялась за трубу, це вже стриптиз. В мене був акробатичний номер, нічого оголеного. Дівчата, які там працювали стриптиз, показували мені деякі трюки. Я спробувала і в мене вийшло", - зауважує співачка.

Вперше на пілоні вона роздягнулась у 18 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Думала, він все-таки справжній чоловік" - Козловський і Варда розсварилися

"Було дуже страшно, тому перед виступом випила 50 грам коньяку для хоробрості. Костюм в мене був ніякий: пошила якусь пов'язку на стегна, бюстгальтер каменями обшила. Труси не скидала, лише бюстгальтер. Груди відразу руками прикрила і все. Але з часом я переборола в собі таку сором'язливість і заробила собі ім'я. Глядачі вже спеціально на мене і приходили. Запитували, чи буде танцювати Чорний Ангел", - підкреслила Варда.

Зараз ви читаєте новину «Варда соромилась роздягатись на публіці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути