четвер, 04 жовтня 2012 17:07

Варда двічі затопила сусідів

Варда двічі затопила сусідів
Варда розповіла про занурення з аквалангом ФОТО: tet.tv

Співачка та стриптизерка Варда недавно двічі затопила сусідів. Про це вона розповіла в інтерв'ю Gazeta.ua

"У ванній зробила собі теплу підлогу. Десь в трубах лопнув кран і вода постійно текла під ламінат. А я ніяк не могла зрозуміти, чому він таким повітряним став. І тут приходять сусіди: ви нас топите. А в мене у ванній все сухо. Через пару днів знову приходять: топите. І ми залізли під ламінат й побачили зламаний краник. Добре, що сусіди стелю не зробили, а то довелось б їм відшкодовувати ремонт. А я сварюсь з магазином, який встановлював труби, щоб компенсували 10 тисяч гривень за ламінат", - зауважує Варда.

Насправді дівчина, за її словами, не вміла відстоювати свої інтереси, поки не познайомилась із забезпеченим чоловіком.

"В мене в квартирі все було ламане-перекошене. І один знайомий мені сказав: "Тобі що гроші так легко заробляються, щоб ти купувала те, що не треба?". А мені тоді якраз привезли три надщербнуті стільці на кухню. Один коштує 1600 гривень. Прошу в магазину поміняти, а мені у відповідь: "А що ви хочете? Купуєте китайські стільці і хочете мати якість. Беріть італійські і тоді у вас проблем не буде". Я так розізлилась, що набрала директора, нажалувалась і мені привезли нові стільці", - відзначила Варда.

Також співачка згадала, як недавно вперше занурилась з аквалангом.

"Опустилась на глибину чотири метри в Криму. Було класно, але я дуже погано переношу тиск на вуха. В мене було таке враження, що мені два ножі встромили у вуха. Ще мені було страшно, що повітря закінчиться. Під водою піднятий вверх великий палець означає, що піднімаємось на верх. І коли інструктор на мене дивився, я йому показувала великий палець, що для мене означало класно. І він мене постійно дьоргав на верх. Він німець і ми порозумілись лише на п'ятий підйом з води", - підкреслила переможниця з танців на пілоні.

Зараз ви читаєте новину «Варда двічі затопила сусідів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути