Ексклюзиви
субота, 03 липня 2010 13:33

Ван Дамм побив дівчину – ЗМІ

Ван Дамм побив дівчину – ЗМІ

Американський актор Жан-Клод Ван Дамм побив свою українську дівчину Олену Каверіну, пише "Комсомольська правда в Україні".

Актор познайомився з Оленою на дискотеці у Таїланді, де та відпочивала.

"Мене приставили до Ван Дамма весною, коли він приїхав у Київ на зйомки фільму. На прес-конференції Олена сиділа у першому ряді. Актор представив її журналістам, назвав своєю нареченою. Жартував, що одружиться з нею раніше, ніж його фільм вийде в ефір", - розповіла кореспонденту Gazeta.ua помічниця Ван Дамма Ірина, яка паралельно працює перекладачем актора.

Про конфлікт актора з українською дівчиною Ірина нічого не знає.

"Ван Дамм не піднімав руку на Олену. Наскільки мені відомо, у Олени і Ван Дамма зараз усе добре. Дівчина дуже його любить. Актор не любить говорити про своє особисте життя. Коли до нас підходять журналісти і запитують, коли він одружиться, починає жартувати. Олена дуже ревнива. Я двічі бачила, як вона гнівалася на Ван Дамма, коли той знайомився з іншими дівчатами", - зізналась помічниця актора.

Подейкують, Ван Дам побив Олену в одному з 4-зіркових столичних готелів. Номер там коштує від 300 $ за день. Щоб приховати синці під очима, дівчина носить великі темні окуляри.

Актор приїхав до Києва знімати бойовик "Вежа". Зйомки відклав до серпня через нестачу грошей.

Зараз ви читаєте новину «Ван Дамм побив дівчину – ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути