пʼятниця, 20 листопада 2020 23:46

Валерія Крук накинула піджак на голе тіло і розірвала шаблони
4

Валерія Крук похвалилась власними досягненнями
Фото: instagram.com/valeriyakruk
Валерія Крук похвалилась власними досягненнями
Валерія Крук похвалилась власними досягненнями
Валерія Крук похвалилась власними досягненнями

Фітнес-модель і телеведуча 41-річна Валерія Крук зацікавила підписників пікантним фото і відвертим дописом на своїй сторінці в Instagram.

Ведуча позувала, сидячи на стільці і накинувши чорний піджак на голе тіло. Екстравагантний образ доповнили масивні сережки і лаковані ботфорти.

"Все своє життя я розриваю шаблони. У 22 роки зі мною сталася страшна трагедія, але я залишилася жива і полюбила життя в 100 разів більше!", - зізналася Валерія.

Крім того, Крук написала, що в 30 років почала свою телевізійну кар'єру і миттєво стала однією з найвідоміших і популярних телеведучих в Україні.

"А також обкладинкою численних чоловічих журналів, ведучою корпоративів, учасницею майже всіх шоу країни, знялася в декількох відеокліпах найвідоміших зірок, і навіть випустила пару власних, а також реалізувала себе як актриса в декількох фільмах. (І мрію ще!)." - похвалилася Валерія.

Список власних досягнень доповнила тим, що у 38 років прийшла в професійний спорт і зуміла за 3 місяці тренувань зробити своє тіло таким, щоб стати володаркою Золотого Кубка України в категорії Фітнес Бікіні. А через рік повторити цей же результат і двічі стати віце-чемпіонкою Європи.

"У 39 створила свій бренд одягу. У 41 я вирішила отримати другу вищу освіту в сфері нутріцилогії і навчитися біохакінгу. І зараз я справжня студентка! Моє призначення сьогодні - допомагати жінкам бути здоровими, красивими і якомога довше молодими!", - наголосила зірка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На відпочинку: Лобода в купальнику влаштувала пляжну фотосесію

Артистка 38-річна Світлана Лобода опублікувала спекотні фотографії в Instagram. На знімку співачка позує в квітчастому роздільному купальнику. Образ доповнила сонцезахисними окулярами. Жінка влаштувала фотосесію на пляжі.

Зараз ви читаєте новину «Валерія Крук накинула піджак на голе тіло і розірвала шаблони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути