вівторок, 30 серпня 2011 11:05

Вагітність Бейонсе поставила рекорд в Twitter

Новина про вагітність співачки Бейонсе поставила абсолютний рекорд в Twitter за кількістю повідомлень в секунду, повідомляє Agence France-Presse з посиланням на прес-реліз сервісу мікроблогів.

В секунду в Twitter з'являлося 8868 повідомлень про те, що у співачки, яка брала участь 28 серпня в церемонії MTV Video Music Awards, спостерігаються явні ознаки вагітності.

Попередній рекорд - 7196 повідомлень в секунду - був поставлений на Twitter в липні 2011 року, коли збірна США сенсаційно програла Японії у фіналі чемпіонату світу з футболу серед жінок.

Серед інших новин, що викликали найбільший інтерес у користувачів Twitter, землетрус в США 23 серпня (близько 5,5 тисячі повідомлень в секунду), цунамі і землетрус в Японії 11 березня (5,53 тисячі повідомлень в секунду), ліквідація Усами бін Ладена (близько 5000 повідомлень в секунду), а також весілля принца Вільяма і Кейт Міддлтон (3966 повідомлень в секунду).

Поява вагітної співачки Бейонсе стала однією з головних подій церемонії вручення нагород MTV Video Music Awards, що пройшла в Лос-Анджелесі в неділю. Раніше вже з'являлися повідомлення про те, що Бейонсе та її чоловік репер Jay-Z чекають на першу дитину, проте підтвердження вони не отримали.

Сервіс мікроблогів Twitter був запущений в 2006 році. У червні 2011 року керівництво Twitter оголосило, що користувачі сервісу в середньому посилають 200 000 000 повідомлень на добу. У порівнянні з 2010 роком активність користувачів сервісу мікроблогів виросла в три рази.

Зараз ви читаєте новину «Вагітність Бейонсе поставила рекорд в Twitter». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути