вівторок, 12 липня 2011 18:25

Бейонсе станцювала для шотландців на роялі

Днями Бейонсе виступила у Шотландії в рамках заходу T in the Park.

Для своїх фанатів співачка завжди намагається влаштувати ефектне шоу. Цього разу в Шотландії діва співала і танцювала на білому роялі. Причому танцювала настільки енергійно, що деякі шанувальники стали побоюватися, як би зірка не оступилася.

"Я чув багато про T in the Park. Але коли ми приїхали сюди, і я побачив всіх виступаючих, то зрозумів, що це набагато цікавіше, ніж розповідають", - зауважив знаменитий музикант Том Джонс.

На щастя, обійшлося без травм і вже на наступний день, 10 липня, Бейонс виступала на фестивалі Oxegen в Ірландії.

Раніше повідомлялося, що виконавиця хіта Single Ladies погодилася знятися у головній ролі в рімейку фільму "Зірка народилася". В якості режисера проекту виступить оскароносний Клінт Іствуд.

"Я ніколи не буваю спокійною, - пояснила журналістам 30-річна виконавиця. - Завжди намагаюся плисти проти течії. Як тільки закінчую одну справу, відразу ж ставлю собі нову, більш високу мету. Тому я і знаходжуся зараз саме тут".

Між тим новий альбом Бейонсе "4" другий тиждень тримає лідерство в британському хіт-параді. Це при цьому, що критики були сповнені сумнівів з приводу останнього диску зірки. Платівка надійшла у продаж 24 червня 2011 року та на початку липня дебютувала на першому рядку чарту. На думку аналітиків, альбом користувався підвищеним попитом у зв'язку з тим, що 26 червня Бейонсе Ноулз виступила на знаменитому фестивалі Гластонбері.

Зараз ви читаєте новину «Бейонсе станцювала для шотландців на роялі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути